Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
radusko, ja myslim, ze se ji neco oskliveho zdalo, kaja mi tohle posledni dobou dela taky, znicehonic zacne hrozne brecet a povida nesmysle, a nekdy je taky dost tezky ji utisit.
radusko, ja myslim, ze se ji neco oskliveho zdalo, kaja mi tohle posledni dobou dela taky, znicehonic zacne hrozne brecet a povida nesmysle, a nekdy je taky dost tezky ji utisit.
hold měla dnes těžký den. už jdu za nima, jestli se to bude opakovat, tak toho moc nenaspím. tak dobrou noc a ta Morava platí
Jejda, kočička malá, to víš bylo toho na ni dneska moc. Tak se ji to asi ve snech vrací. Snad už bude jen dobře
tý jo, to byl ale šok! měla jsem strach, aby nezačala krvácet!!!
No musí být na sebe opatrná. Moc se nenamáhat a tak, že?
Jo, jo, má klidový režim - do středy na l§žku nebo v klidu s knížkama, u telky a tak, nesmí mít návštěvy. Ve čt můžeme jít na chvilinku ven a až do neděle kašovitou stravu. v po jdeme na kontrolu na ORL.
Jejda, to byl fakt poplach. Hlavně ale ten klidový režím a všechno vždy dobře dopadne.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru