kdybyste měly tu možnost nechat na sobě cokoliv vylepšit za poloviční cenu, co by to bylo. Já tu možnost mám, ale nevím, jestli ji využiju Asi udělám někomu dárek Jinak necítím se dokonala, jen jsem srab
Využily byste tu možnost???
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
Naposledy upravil natalliev dne pát 31. črc 2009 19:40:11, celkově upraveno 1
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
natalliev píše:
Holky,
kdybyste měly tu možnost nechat na sobě cokoliv vylepšit za poloviční cenu, co by to bylo. Já tu možnost mám, ale nevím, jestli ji využiju Asi udělám někomu dárek Jinak necítím se dokonala, jen jsem srab
já bych chtěla odsát břicho a vyhladit strie ale taky jsem srab
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
ty jo,to se máš! ale já když nad tím přemýšlím,tak nic!! neměla bych strach,ale jsem spokojená i když to není ideální! nemám moc ráda umělé vylepšování!!!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Tak já bych toho využila hned....chtěla bych strašně moc pěkný pevný prsa...nikdy sem žádný neměla a ted je mám ještě navíc svěšený po kojení.... mám dvě děti,obě sem odkojila(teda toho druhýho ještě kojím) takže ted už mi v tom nic nebrání...vlastně jo brání-nemám na to peníze...to je nad moje poměry
Jednoznačně odsát a upravit břicho ,odstranit popraskaný žilky u nosu,natrvalo nechat vypálit knír
Bestyjko, proč se tam ty žilky tvoří? Taky tam jednu mám No to je nápad, že bych tam šla s žilkou Se mi tam vysmějou, že jsem místo několika tisíc ušetřila několik stovek
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
natalliev píše:
Bestyjka píše:
Jednoznačně odsát a upravit břicho ,odstranit popraskaný žilky u nosu,natrvalo nechat vypálit knír
Bestyjko, proč se tam ty žilky tvoří? Taky tam jednu mám No to je nápad, že bych tam šla s žilkou Se mi tam vysmějou, že jsem místo několika tisíc ušetřila několik stovek
já vůbec netuším,mám to geneticky,má to i mamka a babi to měla taky a podporuje to navíc pití teplých nápojů,já jsem i čajařík i kafařík a ještě sem zapomněla,že bych si nechala odsát druhou bradu ,toho by se našlo. Jediný do čeho bych nešla jsou prsa,z důvodu velikého strachu,ale to bych měla i z toho bříška.
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru