už mě bolí tak strašně dlouho a teď druhý den už tak moc, že jsem se konečně po několika měsících odhodlala a zavolala Dr. Zítra přijede moje mamka, pohlídá kluky a já jedu na opich, pošle mě prý na RTG a další vyšetření... tak jsem zvědavá, jaký bude ortel....¨
Má tady některá z vás taky problémy se zády?
je to špatnýýýýýýýý!!!! Dr. je zděšena výsledky RTG
Mám strašně špatný kyčle, z poloviny mi klouby nesedí v jamkách, prej můj pediatr měl tohle řešit tak do mých 8 let.... no trošku pozdě....
no pak jedna plotýnka je na tom taky prach bídně
za všechny problémy můžou ty kyčle a ta moje 2 těhotenství to jen podtrhla
Zítra musí urgentně nastoupit k ortopedovi, za 14 dní na kontrolu k obvoďačce, která na základě postupu ortopeda zvolí další léčbu.... prý to bude ale běh na dlouhou trať
Jsem z toho smutná, rozladěná, ani vlastně neumí popsat pocity.... jo a aby toho nebylo málo, dostala jsem ATB, protože v krku to vypadá prej taky moc hezky
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Já od malička s krční páteří, stále s tím bojuju. Teď je to - hrbí se při kojení, ještě horší. ALe já to mám vyloženě svalové. Chce to cvičit, masáže a relax. Nevím v jakých partiích tě záda bolí, ale masáže fakt doporučuji.
Já od malička s krční páteří, stále s tím bojuju. Teď je to - hrbí se při kojení, ještě horší. ALe já to mám vyloženě svalové. Chce to cvičit, masáže a relax. Nevím v jakých partiích tě záda bolí, ale masáže fakt doporučuji.
J8 trpěla na krční páteř, když jsem chodila do práce a seděla ta celou dobu u PC, ale teď mě bolí bederní část a je to fakt mazec, právě jse polkla Ibalgin, už nemůžu vůbec nic dělat....
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
PjóDatlé píše:
Leontýna píše:
J8 trpěla na krční páteř, když jsem chodila do práce a seděla ta celou dobu u PC, ale teď mě bolí bederní část a je to fakt mazec, právě jse polkla Ibalgin, už nemůžu vůbec nic dělat....
Jo já taky dělala v kanclu. Hele a hehnulo se ti něco po porodu? Mně říkala jedna známá, že se po porodu mají záda řádně "prokřupat, narovnat, zasírovat" - zkrátka dát do kupy". Dokonce mi před pár dny kámoška vyprávěla, jak taky po porodu trpěla, protože jí holka hnula (šla dnem pánevním napřed) hnula tak s kostrčí, že pak dlouho trpěla jak kůň.Já jsem tedy 2 roky po bouračce, měla jsem zlomený bedérní obratel a díky bohu je to ok i po těhotenství a porodu.
Jo já taky dělala v kanclu. Hele a hehnulo se ti něco po porodu? Mně říkala jedna známá, že se po porodu mají záda řádně "prokřupat, narovnat, zasírovat" - zkrátka dát do kupy". Dokonce mi před pár dny kámoška vyprávěla, jak taky po porodu trpěla, protože jí holka hnula (šla dnem pánevním napřed) hnula tak s kostrčí, že pak dlouho trpěla jak kůň.Já jsem tedy 2 roky po bouračce, měla jsem zlomený bedérní obratel a díky bohu je to ok i po těhotenství a porodu.
Hele, je to možný, já fakt neví, ale je to děs, nechám vše na zvážení Dr. co se mnou podniknou, te´d už jsem svolná ke všemu, protože už trpím fakt dlouho, není to každej den, to ne, to bych lhala, ale třeba jednou za 2-3 týdny mě to chytne a trpim den, 2 jak kdy.... a návštěvu Dr. furt jen odkládám a hledám výmluvy, proč ta nejít .... ale teď už jsme rozhodnutá, že jdu! Tak snad mě to rozhodnutí bude držet i zítra
já mám v prd**** plotýnky, taky skvělý, když to přijde, tak si fakt užívám, ale teď se snažím fakt poctivě cvičit ty cviky z rehabky, tak mám několik týdnů klid, ale běda, kdybych se týden na to vyprdla
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
já mám v prd**** plotýnky, taky skvělý, když to přijde, tak si fakt užívám, ale teď se snažím fakt poctivě cvičit ty cviky z rehabky, tak mám několik týdnů klid, ale běda, kdybych se týden na to vyprdla
no já se obávám, jeslti nemám plotýnky taky v pr....
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
Já Peti,hlavně v době těhotenství a pak po porodu.......pak se to docela dalo a ted zase.Dřív jsem s nima chodila vše možně-rehabky,elektrika,parafín,masáže....jnže nic nepomohlo! Už jsem byla fakt zoufalá,omdlévala od boleti bo jsem měla v hajzlu jak bederní,ale hlavně hrudní a krční a byla mi doporučená fyzioterapeutka,která mě konečně po x rokách zbavila sice jen třeba na půl roku od bolestí,ale zbavila!
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru