ty ses kun - no tak tohle uz mi nikdy nehorzi nosit bikiny
mě nehrozí si kupovat nový plavky když tyhle byly tak drahý :D
kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas takze si muzes nosit treba jeste titernejsi
no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení
tak po dalsim bejbatku se za kapsu budu moct povesit na strom
Předmět příspěvku: Re: Dámy s klokaní kapsou na spodku břicha
Napsal: pát 13. kvě 2011 11:32:10
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
já si ted budu objednávat na míru..spodek od plavek totiž nosím č.40 a vršek tak 46 tudíž mi žádne normálně prodejné plavky nesedí...chci dvojdílné a prostě aby padl střih..kalhotky se zpevněným pasem,aby to tu kapsu trochu stáhlo
mám takové obyč černé a koupila jsem si normálně těhu, vůbec mě nezajímá, že nejsem (tedy teď jsem, ale nebyla jsem, když jsem je kupovala)...jenže jsem si nevšimla velikosti, je to M, což mi samo není, koukala jsem jen na košíčky D a vůbec mě to nenapadlo, takže vlastně nemám žádný...
taky mě už napadlo pořídit si těhotenské, jen teda potřebuju vědet jestli i ten vršek když v tom není to břiško je tedy delší- já si myslím že jo?a černý?je super a kde jsi je sehnala taky by se mi hodily
ty ses kun - no tak tohle uz mi nikdy nehorzi nosit bikiny
mě nehrozí si kupovat nový plavky když tyhle byly tak drahý :D
kdyz ja te videla na fotkach ze svatebni ceeeeeeeesty ty zadnou klokani kapsu nemas takze si muzes nosit treba jeste titernejsi
no ze svatební cesty se dostaly do světa jen fotky v leže ta se mi kapsa roplizne do stran :D ale je fakt že neni tak klokaní jak by mohla být asi to chce ještě jednoho potomka pro její zdokonalení
tak po dalsim bejbatku se za kapsu budu moct povesit na strom
nestraš mě...
tak ja to nemuzu vedet urcite protoze miminaka mam jen jednoho ale i kdyz jsem zhubla tak kapsa visi cim dal vic a posilovani nepomohlo ona proste nezmizi nikdyyyyyyyyyyyyyyyyy
já si ted budu objednávat na míru..spodek od plavek totiž nosím č.40 a vršek tak 46 tudíž mi žádne normálně prodejné plavky nesedí...chci dvojdílné a prostě aby padl střih..kalhotky se zpevněným pasem,aby to tu kapsu trochu stáhlo
na míru?super to je bezva zprava ze neco takoveho jde
Předmět příspěvku: Re: Dámy s klokaní kapsou na spodku břicha
Napsal: pát 13. kvě 2011 12:34:09
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
hany bany píše:
zaneta píše:
na míru?super to je bezva zprava ze neco takoveho jde
u nás tuhle službu poskytuje jedna prodejna se spodním prádlem..šije to pro ně česká firma,právě pro tyhle případy nesouměrných postav nebo velkého poprsí a dveře se tam netrhnou
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru