někdy min. týden jsem tu psala, jak jsem TO nedostala 26. listopadu a od té doby nic, na testu taky nic. Tak jsem dnes volala dr. a hned tam jela, udělal mi UTZ a nic samozřejmě nenašel. Vzali mi krev, a píchli vyvolávací injekci a mám se za 14 dní ozvat. Jsem z toho nešťastná... všichni víte jak miminko chceme... vím, že to přijde jak bude ta pravá chvíle. Nicméně od zítra začínám hubnout, ale už definitivně, možná to je ten důvod proč nemůžu otěhotnět (i když s Vojtou jsem otěhotněla přesto že jsem měla takovou nadváhu....) tak život jde dál, kéž bych našla nějakou tu práci a byla bych zase na chvíli spokojená...a mimčo bysme odsunuli někam do budoucnosti...času mám ještě dost....
Marcí já Ti to tak moc přeju. A uvidíš neboj ono se to povede. Držím moc palce
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
někdy min. týden jsem tu psala, jak jsem TO nedostala 26. listopadu a od té doby nic, na testu taky nic. Tak jsem dnes volala dr. a hned tam jela, udělal mi UTZ a nic samozřejmě nenašel. Vzali mi krev, a píchli vyvolávací injekci a mám se za 14 dní ozvat. Jsem z toho nešťastná... všichni víte jak miminko chceme... vím, že to přijde jak bude ta pravá chvíle. Nicméně od zítra začínám hubnout, ale už definitivně, možná to je ten důvod proč nemůžu otěhotnět (i když s Vojtou jsem otěhotněla přesto že jsem měla takovou nadváhu....) tak život jde dál, kéž bych našla nějakou tu práci a byla bych zase na chvíli spokojená...a mimčo bysme odsunuli někam do budoucnosti...času mám ještě dost....
Někdy stačí na to prostě přestat myslet a mít jiné starosti... a zadaří se, když to nebudete vůbec čekat... Jinak k tomu hubnutí - kdybys viděla, s jakou nadváhou jsem otěhotněla já... ale psychika je prevít a když tomu člověk věří, tak to pomáhá až zázračně... tak držím palce, aby přišla práce i miminko...
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky,nic noveho ale co se prace tyka,tak mam zitra a v utery pohovor a dnes se mi ozval pan,ktery se v lete rozhodoval mezi mnou a jeste jednou,vybral tenkrat ji,tak prej jestli mam stale zajem..to zni dost nadejne..jeste sa o mna porvu :-D
Registrován: pát 30. led 2009 10:54:34 Příspěvky: 9872 Bydliště: Praha
MarcelaK píše:
holky,nic noveho ale co se prace tyka,tak mam zitra a v utery pohovor a dnes se mi ozval pan,ktery se v lete rozhodoval mezi mnou a jeste jednou,vybral tenkrat ji,tak prej jestli mam stale zajem..to zni dost nadejne..jeste sa o mna porvu :-D
tak ať Ti to vyjde
_________________ _________________ Staram se o naší Terinku a Sebastiana ♥
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
MarcelaK píše:
Ať to vyjde Marci a je jedno, zda práce nebo miminko!
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru