Reni, drž se... chování personálu v nemocnici je hrůza, to ti teda vůbec neulehčili takovou situaci... k manželovi - chlapi to prostě berou a cítí a vnímají úplně jinak... ale asi mu taky není zrovna do skoku, když s tím tak bojuje... hlavně si nic nevyčítej, určitě ses rozhodla správně...
Renco, moc me to mrzi, je to hrozny, cim sis musela projit a v nemocnici ti to teda ani trochu neulehcili Ja si timhle prosla 2x v zivote, podruhe jsem dokonce to miminko rodila a bolelo to moc a moc, ale casem se rany na dusi zahoji, uvidis, ze zase bude brzy lip a na vsechno zle zapomenes
Renco, moc me to mrzi, je to hrozny, cim sis musela projit a v nemocnici ti to teda ani trochu neulehcili Ja si timhle prosla 2x v zivote, podruhe jsem dokonce to miminko rodila a bolelo to moc a moc, ale casem se rany na dusi zahoji, uvidis, ze zase bude brzy lip a na vsechno zle zapomenes
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Registrován: čtv 26. bře 2009 15:11:26 Příspěvky: 361 Bydliště: Praha
Ahoj, vůbec si tohle neumím představit, musí to být šílený. Myslím, že takovýhle přístup budou mít ve většině nemocnic. Oni to asi berou tak, že mít dítě je zázrak (což v dnešní době opravdu je), ale taky by si měli uvědomit, že ne každá těhulka je bezcitná a je to pro ní jednoduchý rozhodnutí. Každopádně ti moc držím pěsti, aby ses přes to rychle přenesla. Co se týče tvýho chlapa, vím jaké to je, můj taky hodně věcí dusí v sobě a taky s tím nic neudělám. Nejde o to, že by byli sobci, spíš prostě nevědí jak některé věci řešit.
_________________ _________________ na mateřské dovolené
je to jen a jen Tvoje rozhodnutí, nikdo nemá právo soudit, komentovat, chovat se k tobě jakkoli.. už nekoukej za sebe, prožívej přítomnost. Ať Ti neuteče kvůli minulosti
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru