[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Kdyby jste měly tu možnost
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
natalliev píše:
Ivculka píše:
Já bych chtěla liposukci stehen a břicha a byla bych spokojená. Naty, že ty si chceš nechat udělat prsa jinak moje švagrová má za sebou úpravu nosu, liposukci, úpravu břicha po dvou dětech, prsa, jednou ročně si nechává napíchat rty.... teď chce i vrásky okolo pusy
Ivčulko, prsa néééé, nevím proč, ale z těch mám strach úplně největší. Je to brutus, shlédla jsem něco na netu a pod kudlu mě opravdu nikdo nikdy nedostane. Já furt doufám, že se mi prsa zmenší sama, až přestanu kojit, i když ten původní tvar asi už nikdy mít nebudou, ale vidí je jen chlap a Daník, takže kvůli prsům komplex nemám, nejsou vidět A tvoje švagrová je machr, to už musela utratit majland?
jj, do těch já bych asi taky nešla, taky bych z toho měla strach. Jinak švagrová je blázen, kolik do sebe už narvala netušim a ani se neptám, navíc je to ještě v eurech , teď ale přišla na to, že může navštěvovat plastiku v Brně, to je z Vídně relativně kousek
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
natalliev píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Já bych chtěla liposukci stehen a břicha a byla bych spokojená. Naty, že ty si chceš nechat udělat prsa jinak moje švagrová má za sebou úpravu nosu, liposukci, úpravu břicha po dvou dětech, prsa, jednou ročně si nechává napíchat rty.... teď chce i vrásky okolo pusy
Ty woe, druhá Vondráčočková.
No švagrová má trošku víc exotické jméno jak vondráčková
A jak? Pochub se. Já nemám taky tradiční jméno, ale rozjetá jsem jako rodilá vesničanka.
Margarita Abu-rida, po česky je ale Markéta
Boha a vokud chudinka je?
Margarita Abu-rida...moc pěkný a originální jméno Jak ji oslovuješ? Rido? Abi? Rito? Nebo Margi?
Ne ne, normálně jí říkáme Majdo, Markéto, vždyť je to češka, takže tohle jméno používá jen tam
Registrován: sob 31. led 2009 22:36:19 Příspěvky: 7990 Bydliště: Písek
Katka píše:
mona80 píše:
natalliev píše:
Katka píše:
janeček píše:
[quo
Mám i nemám Umělé vylepšování mě taky leká Gasinko, otázka je, co je ideální, pro každého je to přece něco jiného. Důležitý je, aby člověk neměl mindráky a pokud je nemá, nemusí se trápit, ale kdo je nemá, viď?
jo přesně,mě visí břicho,ale opravdu visí a nechám si to odřezat.A udělám to kvůli sobě,já se za to stydím a mám z toho komplex.
Mně přijde, že něco odříznout, odsát, zmenšit není tak hrozné, jak si něco do sebe rvát, např. silikony. To musí asi bolet víc. Nevím, nezkoušela jsem.
Mě stačila reportáž o zmenšení prsou. To byla řezničina jak noha. Zlatý silikony.
jo,ale já s tím břichem bohužel neudělám vůbec nic,to už cvičením nejde spravit ,to je jen kůže bez ničeho [/quote] Já to chápu Jani, já jen, že jsem o zmenšení uvažovala, ale tohle na mě bylo moc. Oni tam vyřezávali pryč celou bradavku. [/quote]
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru