[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Kdyby jste měly tu možnost
kdybyste měly tu možnost nechat na sobě cokoliv vylepšit za poloviční cenu, co by to bylo. Já tu možnost mám, ale nevím, jestli ji využiju Asi udělám někomu dárek Jinak necítím se dokonala, jen jsem srab
Využily byste tu možnost???
ahojky, mě by asi museli vylepšit zgruntu, mám pocit, že teď nemám snad jedinou partii, která by nepotřebovala tunning Ale kdyby jen jednu, tak asi zadek a stehna (no jo, jsou to dvě, ale vypadalo by to blbě - zadeček jak broskvičku a k tomu dvě kejty)
Holky, víte co mě hřeje u srdce, to že nejsem srab jenom já :!k: , ale víte co mě s...e, že mám tu možnost
a kde jsi vzala tu možnost? a co by sis teda chtěla dát?
Původně jsem nechtěla nic, ale nakonec do něčeho přece jen půjdu, zkusím využít služeb estetické stomatologie. Neříkám, že toužím to úsměvu holiwoodckých hvězd, ale přece jen úsměv dělá člověka - chci si nechat zoubky vybělit a upravit nějaké nedokonalosti kompozitním materiálem
Vybělít áno, a k tomu ještě pískování. Ja si to udělála před 9 měsicáma a zoubky stále výpadájí jako nové ;)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru