knedlik s vajcem a smazeny sejra a taky syrecky a romadur sladke nejim - nechutna mi
ale prd, tonení nezdravý... kurna, podle toho co, tu píšete, tak jsem teda pěkně nezdravá :)
tak neco echt nezdravyho?nepiju kafe ale nekolikrat denne jsem zavisla na obrovskym (to snad ani neni hrnek ale spis maly nocnik) davam do nej tri sacky cerneho caje ktery nevyndam necham vychladnout a cukr a citron a na tom neni zdravyho ani tuk.
no, vidíš to
ja budu postupne pridavat na co si vzpomenu
no, já taky čekám, že mi tu holky něco připomenou. ještě mám ráda paštiku: uzené s vejcem
volsky voko s fazolema k snidani booooooze to uz se mi asi nikdy nestane
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
bonparka píše:
já miluju cheeseburgery, ty sním klidně 4 najednou když je krize. ale pak je mi blbě stejně tak mám záchvaty s číňanem a ty jejich solamylový omáčičky, je to hnus, ale neporučím si
zrovna v sobotu jsem si říkala,až zhubnu tak si dám 5 Big magů najednou,ať se toho už konečně přejím
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
já miluju cheeseburgery, ty sním klidně 4 najednou když je krize. ale pak je mi blbě stejně tak mám záchvaty s číňanem a ty jejich solamylový omáčičky, je to hnus, ale neporučím si
Jitu, já mám ráda zase sojovku tuhle jsem ji do něčeho přidávala, tak jsem si přihnula a Lucinka mi řekla, že se poblinkám
knedlik s vajcem a smazeny sejra a taky syrecky a romadur sladke nejim - nechutna mi
ale prd, tonení nezdravý... kurna, podle toho co, tu píšete, tak jsem teda pěkně nezdravá :)
tak neco echt nezdravyho?nepiju kafe ale nekolikrat denne jsem zavisla na obrovskym (to snad ani neni hrnek ale spis maly nocnik) davam do nej tri sacky cerneho caje ktery nevyndam necham vychladnout a cukr a citron a na tom neni zdravyho ani tuk.
no, vidíš to
ja budu postupne pridavat na co si vzpomenu
no, já taky čekám, že mi tu holky něco připomenou. ještě mám ráda paštiku: uzené s vejcem
volsky voko s fazolema k snidani booooooze to uz se mi asi nikdy nestane
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru