Ivuško, nějakou letní tuniku bez rukávů a k tomu lehké kalhoty nebo 3/4ky..a nemusí být těhotenské, stačí pod pupík. Ty letní vršky mám nějaké doma, tak bys mohla i zkusit...
Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
S tunikou souhlasí, dají se sehnat parádní a za hubičku a nebrala bych k tomu těhu kalhoty - v týhle kombinaci si já připadala jako ve stanu, ale nějaké šmrncovní legíny a balerýny a je to akorát ne?
Miláčku, mají i nadměrné velikosti (mrkni na xlnt)
hele nevim vzala bych tuniku a sukni nebo volný šaty a šál přes ramena nic novýho bych si teda já osobně nekoupila my jdem na svatbu příští týden naštěstí dresscode velí: přijdte normálně bereme se v lese :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Tak zrovna řeším to samé... my jdeme na svatbu v červnu a to už se taky budu sotva koulet... ale plánuji vzít si volné letní bílé kalhoty, k tomu nějakou tuniku - asi bílou a na krk korále a náušničky z tohohle: http://www.fler.cz/zbozi/sada-vinutek-1642406 Myslím, že to bude pěkná kombinace, jen ty kalhoty musím někde sehnat, protože z předchozího těhotenství jsou ty bílé letní jediné, které jsem si nenechala... což mě teď mrzí...
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
červík píše:
Ivuško, nějakou letní tuniku bez rukávů a k tomu lehké kalhoty nebo 3/4ky..a nemusí být těhotenské, stačí pod pupík. Ty letní vršky mám nějaké doma, tak bys mohla i zkusit...
Děkuju ty vršky není zas takový problém, horší je to s těma kalhotama, nebo sukní no děkuju za nabídku, kdyžtak se ozvu
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
grapas píše:
hele nevim vzala bych tuniku a sukni nebo volný šaty a šál přes ramena nic novýho bych si teda já osobně nekoupila my jdem na svatbu příští týden naštěstí dresscode velí: přijdte normálně bereme se v lese :D
máte to jednodušší jenže já ani tak doma žádnou sukni nemám, tak se poohlídnu po nějakým neutrálu abych to ještě pak unosila, nebo ty kalhoty, no jsem z toho jak jelen
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru