Tak to jsem zvědavá jestli někdo poradí něco fakt účinného. Pak budu potřebovat kýblové balení! Já co znám, že funguje, tak jenom pořádná RUČNÍ lymfatická masáž. A opakovat....
hm, to navrhnu Jarkovi. že místo sexování se u nás budou masírovat dolíčky
To masírování bych brala spíš jako předehru Ale pokud to neumí, tak Ti ty lymfu akorát víc zablokuje
mě staí, když mi drbe záda a stehna a jsem celá blažená
škrabkání na zádech vyžaduju každý večer u televize nebo háčkování Jo a mám takový ten vybrační masážní pás, asi by taky fungoval, kdybych ho používala
no, vibrace, to říct Jarkovi, tak mi donese něco jinýho jak teď na něj přišlo to jaro
Tak to jsem zvědavá jestli někdo poradí něco fakt účinného. Pak budu potřebovat kýblové balení! Já co znám, že funguje, tak jenom pořádná RUČNÍ lymfatická masáž. A opakovat....
hm, to navrhnu Jarkovi. že místo sexování se u nás budou masírovat dolíčky
To masírování bych brala spíš jako předehru Ale pokud to neumí, tak Ti ty lymfu akorát víc zablokuje
mě staí, když mi drbe záda a stehna a jsem celá blažená
škrabkání na zádech vyžaduju každý večer u televize nebo háčkování Jo a mám takový ten vybrační masážní pás, asi by taky fungoval, kdybych ho používala
no, vibrace, to říct Jarkovi, tak mi donese něco jinýho jak teď na něj přišlo to jaro
Je mi to jasné Tak si s "kámošem" šudli stehna
Káťo, se tu válím smíchy. Prej šudli stehna Katuško, jinak dneska jsem líná nafotit i ty naušnice
Na to jsou prej dobré ty masážní válečky nebo kartáčky..
a nemohla bys třeba hodit odkaz prosím?
Já nemám zkušenost, ale myslím něco podobného, jako sem dala bonparka a ještě takové plastové kartáčky, co jsou přímo na sprchovém gelu..to jsem viděla v reklamě. Posoudit nemůžu, ale vím, že pomáhá cvičení, to jediné mám vyzkoušené.
díky moc! no, já právě to nemám nějaký šílený, manžel říká, že nic nevidí, ale sonduju, kdyby něco bylo, co by třeba i jen malinko pomohlo.
Oni ti chlapi na si tohoto nevšímají, jak si myslíme..a je jim to celkem jedno.
já měla drobíček počínající a pomohlo mě během krátký doby si ve sprše masírovat takovou přírodní masážní houbičkou, pak ještě doporučují břečťanový gel-ten mě pomohl na strije , jinak nevím, co třídat teplotu sprchy?
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
noooo, to asi opravdu jenom ruční práce - masírovat, to prodávaj v DM drogerii takové válečky, pak střídat studenou a teplou sprchu krouživými pohyby a drhnout lymfohoubou a teď možná se pletu, ale směrem od srdce dolů nebo naopak??? už nevím.. já jsem na tohle tuze líná osoba, abych to dělala, tudíž jsem si to nezapamatovala no anebo se svěřit do péče odborníků, tak skončím já, protože na cokoliv jiného jsem skutečně líná... jo a ještě dostatek tekutin bez bublinek a cvičení tedy
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru