já si ted budu objednávat na míru..spodek od plavek totiž nosím č.40 a vršek tak 46 tudíž mi žádne normálně prodejné plavky nesedí...chci dvojdílné a prostě aby padl střih..kalhotky se zpevněným pasem,aby to tu kapsu trochu stáhlo
vždyt prodávají vršky a spodky zvlášt, já mám spodek taky 40 a vršek 44
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
minulý ýden jsem si koupila v new yorkeru černý bikiny s kamínkama , vršek je klasika kolem krku, měli ještě jeny hezčí a to neměli mojí velikosrt, jinak zkoušela jsem si 13ks ve 6obchodech než jsem si vybrala, aby mi seděli
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.
no snad radej ani nepopisovat ale povisle bricho takovym zpusobem ze to s estetickym dojmem ani nemsi mit nic spolecneho jinak by cloveka kterej vidi kleplo - tak moc povisle bricho ze by se cloveku udelalo zle - spodel briska fuuuuuuuuuj tak presne to myslim - a asi pomuze jen plastika - protoze tu kuzi okolo si vytahnu snad i par cm
A co považuješ za klokanní kapsu? Si myslím, že jste k sobě hodně kritické... Já vlastně taky, když jsem u zrcadla, tak se zasádně nezohýbám, abych se vyhla nešťastnému pohledu na visací kůži s tukem a plácačkový kozénky. Ale říkám si, že po dvou děckách vypadám dobře a budu se s tím muset smířit - s tamtím... ale normálně bikinky jako, to už musím nosit celodílné nebo tankíny? a rifle do pasu, ne bederky? Nesnáším vysoké gatě.
no snad radej ani nepopisovat ale povisle bricho takovym zpusobem ze to s estetickym dojmem ani nemsi mit nic spolecneho jinak by cloveka kterej vidi kleplo - tak moc povisle bricho ze by se cloveku udelalo zle - spodel briska fuuuuuuuuuj tak presne to myslim - a asi pomuze jen plastika - protoze tu kuzi okolo si vytahnu snad i par cm
moje ploché břicho chce tenhle úkaz asi vidět :D
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru