no zdarec teta zrovna dneska rano sem na tebe myslela,ze se musim omluvit, sem tu vasi trachtaci nejak prosvihla teda neee ze bych se chystala,ale chtela sem aspon poslat SMS ....nejak vubec nestiham.....no a tak povidej jak ste zaparili ......zkusim po nedeli,treba to vyjde na rychlou kavu,mame posledni trenink,pak az v zari,ale sem tam skoro denne dopoledne,to bys mohla? papapa
_________________ Kdo jinému jámu jámu,sám do ní sám.......
Hani, strašně Ti to sluší, a teda, koukám, že opora od manžela bude nejen psychická Do Vás máme ještě daleko Tak ať je Vám spolu všem třem krásně!!!!!!! a jak to dopadlo s kolegy divadelníky? nechtěl se někdo vtírnout ?
všem vám moc děkuju za gratulace - ja se moc omouvam ze jsem nereagovala uz vcera ale vikendy ted moc u pc nebyvam tak s na me nezlobte ja se polepsim a uz tu budu casteji
jo a pro zvedavkyne nekde vyhledam i ten polibek at se pobavite jooo ehm a mam na te fotce 8cm podpatky jinak jsem jeste o hafeeeeeeeeec mensi
a ze uz to pisu tady takhle neslusne hromadne - tak jste se ptali o kolik jsme tak presne o 40cm ja mam 158 a on 198 a mamacku my ted mame dopolednickove divadlo do ctvrtka tak to nevypada jedine ctvrtek patek
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
hany bany píše:
všem vám moc děkuju za gratulace - ja se moc omouvam ze jsem nereagovala uz vcera ale vikendy ted moc u pc nebyvam tak s na me nezlobte ja se polepsim a uz tu budu casteji
jo a pro zvedavkyne nekde vyhledam i ten polibek at se pobavite jooo ehm a mam na te fotce 8cm podpatky jinak jsem jeste o hafeeeeeeeeec mensi
já jsem si taky říkala, jaký je mezi Vámi výškový rozdíl. Já jsem taky malý pívo, manžel má správnou vojenskou míru, takže rozdíl dělá pouhých 26cm U Vás bych si tipla, že to bude mnohem víc. Prozradíš kolik to je?
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru