Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
řeším to stejné..já dělám na směny od 6-18hod a od 18-6 hod..pokud budu mít denní(těch 6-18)to bude největší problém..jiné dny jsou v pohodě...budu bud po noční-tudíž je jedno v kolik jí tam dovedu,když budu mít volno tak taky..jen ty denní...chlap má prac.dobu od 6:20..a školka otvírá v 6:15 takže asi na těch pár dní co budu mít denní musí zažádat o upravu prac.doby bud on nebo já...abysme mohli do práce chodit později jinak nevím..naši oba dělají(museli bysme se s nima leda střídat ve směnách )a tchánovci od nás bydlí 300 km takže u nás je tohle taky otevřená a často diskutovaná otázka...v říjnu navíc nastupuju do školy,takže to budu muset skloubit i s tím..nebo to vyřeším druhým těhotenstvím a bude
řeším to stejné..já dělám na směny od 6-18hod a od 18-6 hod..pokud budu mít denní(těch 6-18)to bude největší problém..jiné dny jsou v pohodě...budu bud po noční-tudíž je jedno v kolik jí tam dovedu,když budu mít volno tak taky..jen ty denní...chlap má prac.dobu od 6:20..a školka otvírá v 6:15 takže asi na těch pár dní co budu mít denní musí zažádat o upravu prac.doby bud on nebo já...abysme mohli do práce chodit později jinak nevím..naši oba dělají(museli bysme se s nima leda střídat ve směnách )a tchánovci od nás bydlí 300 km takže u nás je tohle taky otevřená a často diskutovaná otázka...v říjnu navíc nastupuju do školy,takže to budu muset skloubit i s tím..nebo to vyřeším druhým těhotenstvím a bude
noo, tak ještě škola do toho, to jsi dobrá. Já bych docela brala práci na krátký a dlouhý týden, že by šlo o dva max. tři dny v týdnu, pořád lepší než 5 dní. Jenže jsem to blbá odmítla, když jsem měla nabídku. Jsem taková Chlap, kterej nechtěl druhý už taky říká, že když tak půjdem do mimča. Jenže jak to budem zvládat finančně, když budu doma bez příjmu než porodim.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru