Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Katka píše:
Ivculka píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Já bych chtěla liposukci stehen a břicha a byla bych spokojená. Naty, že ty si chceš nechat udělat prsa jinak moje švagrová má za sebou úpravu nosu, liposukci, úpravu břicha po dvou dětech, prsa, jednou ročně si nechává napíchat rty.... teď chce i vrásky okolo pusy
Ty woe, druhá Vondráčočková.
No švagrová má trošku víc exotické jméno jak vondráčková
A jak? Pochub se. Já nemám taky tradiční jméno, ale rozjetá jsem jako rodilá vesničanka.
................., po česky je ale Markéta
Naposledy upravil Ivculka dne pát 31. črc 2009 22:01:08, celkově upraveno 1
Já bych chtěla liposukci stehen a břicha a byla bych spokojená. Naty, že ty si chceš nechat udělat prsa jinak moje švagrová má za sebou úpravu nosu, liposukci, úpravu břicha po dvou dětech, prsa, jednou ročně si nechává napíchat rty.... teď chce i vrásky okolo pusy
A jak? Pochub se. Já nemám taky tradiční jméno, ale rozjetá jsem jako rodilá vesničanka.
Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Katka píše:
Ivculka píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Katka píše:
Ivculka píše:
Margarita Abu-rida, po česky je ale Markéta
Boha a vokud chudinka je?
Naposledy upravil Ivculka dne sob 01. srp 2009 7:56:55, celkově upraveno 1
Registrován: čtv 29. led 2009 8:21:29 Příspěvky: 11104 Bydliště: Morava
Ivculka píše:
jerabina píše:
Ivculka píše:
jerabina píše:
Ivculka píše:
a vypadá jako Michael Jackson myslím tu švagrovou....
No po pravdě jí to sluší, ale ona se tělem živý
ona šu.á za prachy????? já taky jednou za měsíc, vždy kolem patnáctého
No to zrovna ne , ona je "tanečnice" a sem tam jede něco nafotit do Itálie, ale žádná modelka to není, prostě má kozy a to je celý, takže fotí nejspíš hlavně ty
to by mohla dělat i katka
_________________ _________________ 18.11 nástup do fabriky na 12-ctky
Monča.K píše:
Ivculka píše:
jerabina píše:
Ivculka píše:
jerabina píše:
Ivculka píše:
a vypadá jako Michael Jackson myslím tu švagrovou....
No po pravdě jí to sluší, ale ona se tělem živý
ona šu.á za prachy????? já taky jednou za měsíc, vždy kolem patnáctého
No to zrovna ne , ona je "tanečnice" a sem tam jede něco nafotit do Itálie, ale žádná modelka to není, prostě má kozy a to je celý, takže fotí nejspíš hlavně ty
čáu Martii! Ty bys nechtěla? Jejej, já bych taky na sobě něco našla ...ale taky se bojím...v poslední době bylo při plastikách pár smrťáků....tak jsem ráda,že nemám tu možnost jako Natálka,to by mne na jejím místě dost žralo
čáu Martii! Ty bys nechtěla? Jejej, já bych taky na sobě něco našla ...ale taky se bojím...v poslední době bylo při plastikách pár smrťáků....tak jsem ráda,že nemám tu možnost jako Natálka,to by mne na jejím místě dost žralo
zrovna vy dvě se jděte bodnout :-(
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
No,od vás to sedí,paninko. Já bych brala prsa a ty je na rozdíl ode mne máš.
No,od vás to sedí,paninko. Já bych brala prsa a ty je na rozdíl ode mne máš.
a taky mam pupík a zadek a stehna.. a co.. jsem ženská :-) nešla bych do ničeho takového :-)
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru