Kačííí! Sehnalas ty knížky? Já kdysi od našich dostala díl 4,5,6,7 a teď při hledání dílů 1-3 jsem na googlu našla tento odkaz Já zas znám konec a pokouším se dopátrat začátku....
se posérkám :)))))) nesehnala! hele, já to měla z knihovny, tak půjčím a uděláme výměnu? co ty na to? :)
Včera jsem u nás v antikvariátu sehnala 1 a 2. Chybí mi už jen 3. Ty co mám Ti klidně půjčím, ale jsou ve slovenstině.
Holky, jsem v háji zaleňoučkém. Čtu teď knižku, která má sedum dílů a sehnala jsem jen tři. Ani v knihovnách dokonce i vědeckých ji nikde nemají. Na netu prostě nejde najít. Nevíte jak na to? Jak bych ty zbývající čtyři díly mohla sehnat? Je to kniha: Krásná Kateřina od Juliette Benzoniové. Podotýkám, že už mi chybí jen sedum sránek a mám dočtený třetí díl. Kurnik, mě to sérká.
hele my ji kupovaly před lety a mám doma taky jen 3 díly kdo ví jestli ten zbgytek vubec vyšel
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Holky, jsem v háji zaleňoučkém. Čtu teď knižku, která má sedum dílů a sehnala jsem jen tři. Ani v knihovnách dokonce i vědeckých ji nikde nemají. Na netu prostě nejde najít. Nevíte jak na to? Jak bych ty zbývající čtyři díly mohla sehnat? Je to kniha: Krásná Kateřina od Juliette Benzoniové. Podotýkám, že už mi chybí jen sedum sránek a mám dočtený třetí díl. Kurnik, mě to sérká.
hele my ji kupovaly před lety a mám doma taky jen 3 díly kdo ví jestli ten zbgytek vubec vyšel
Zbytek vyšel jen na Slovensku, já jsem právě měla díly 4,5,6,7, teď jsem sehnala 1 a 2 a dnes přes Slovenské stránky jsem našla celou sadu (1-7) a objednala jsem si je kvůli té trojce
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru