[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - Kdyby jste měly tu možnost
čáu Martii! Ty bys nechtěla? Jejej, já bych taky na sobě něco našla ...ale taky se bojím...v poslední době bylo při plastikách pár smrťáků....tak jsem ráda,že nemám tu možnost jako Natálka,to by mne na jejím místě dost žralo
zrovna vy dvě se jděte bodnout :-(
No,od vás to sedí,paninko. Já bych brala prsa a ty je na rozdíl ode mne máš.
a taky mam pupík a zadek a stehna.. a co.. jsem ženská :-) nešla bych do ničeho takového :-)
teď jsem to na rychlo probrala s chotěm a prý by to v situaci,že bych k té možnosti vylepšení přišla, nechal na mně, nehnal by mne tam,ale ani by mi to nezakázal, co si o tom mám myslet?
čáu Martii! Ty bys nechtěla? Jejej, já bych taky na sobě něco našla ...ale taky se bojím...v poslední době bylo při plastikách pár smrťáků....tak jsem ráda,že nemám tu možnost jako Natálka,to by mne na jejím místě dost žralo
a taky mam pupík a zadek a stehna.. a co.. jsem ženská :-) nešla bych do ničeho takového :-)
teď jsem to na rychlo probrala s chotěm a prý by to v situaci,že bych k té možnosti vylepšení přišla, nechal na mně, nehnal by mne tam,ale ani by mi to nezakázal, co si o tom mám myslet?
že tě má rád
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
kdybyste měly tu možnost nechat na sobě cokoliv vylepšit za poloviční cenu, co by to bylo. Já tu možnost mám, ale nevím, jestli ji využiju Asi udělám někomu dárek Jinak necítím se dokonala, jen jsem srab
já bych chtěla odsát břicho a vyhladit strie ale taky jsem srab
A to oni dokážou vyhladit i strie? Vítej do klubu srabů
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
ty jo,to se máš! ale já když nad tím přemýšlím,tak nic!! neměla bych strach,ale jsem spokojená i když to není ideální! nemám moc ráda umělé vylepšování!!!
Mám i nemám Umělé vylepšování mě taky leká Gasinko, otázka je, co je ideální, pro každého je to přece něco jiného. Důležitý je, aby člověk neměl mindráky a pokud je nemá, nemusí se trápit, ale kdo je nemá, viď?
_________________ Natálka a Daneček _________________ Zatím maminka na plný úvazek:)
natalliev píše:
Gasinka píše:
ty jo,to se máš! ale já když nad tím přemýšlím,tak nic!! neměla bych strach,ale jsem spokojená i když to není ideální! nemám moc ráda umělé vylepšování!!!
Mám i nemám Umělé vylepšování mě taky leká Gasinko, otázka je, co je ideální, pro každého je to přece něco jiného. Důležitý je, aby člověk neměl mindráky a pokud je nemá, nemusí se trápit, ale kdo je nemá, viď?
jo přesně,mě visí břicho,ale opravdu visí a nechám si to odřezat.A udělám to kvůli sobě,já se za to stydím a mám z toho komplex.
janeček píše:
Pavule píše:
natalliev píše:
Gasinka píše:
jo přesně,mě visí břicho,ale opravdu visí a nechám si to odřezat.A udělám to kvůli sobě,já se za to stydím a mám z toho komplex.
Mně přijde, že něco odříznout, odsát, zmenšit není tak hrozné, jak si něco do sebe rvát, např. silikony. To musí asi bolet víc. Nevím, nezkoušela jsem.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru