Tak koukám, že jste to tu pěkně rozjely, ztím co jsem šla pro Lucíka do školky. ale pořád hledám inspiraci, na co bych měla dneska chuť protože china supe doma zrovna jako na potvoru nemáme
a to jsi si z tý hromady nevybrala? Já několikrát
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Tak koukám, že jste to tu pěkně rozjely, ztím co jsem šla pro Lucíka do školky. ale pořád hledám inspiraci, na co bych měla dneska chuť protože china supe doma zrovna jako na potvoru nemáme
já už byla dneska i ve večerce, kde mají moc fajnové zákusky, ale zrovna dneska mám chutě, a nevím na co
já už byla dneska i ve večerce, kde mají moc fajnové zákusky, ale zrovna dneska mám chutě, a nevím na co
tak ten pocit znám
_________________ _________________ Momentálně doma se svými zvířátky :-)
Registrován: čtv 02. črc 2009 23:39:43 Příspěvky: 3337 Bydliště: Brno
bonparka píše:
leco píše:
Hranolky - což je pohoda, protože je dělám z brambor a na plechu v troubě, takze základ nezdravý není, ale ne to hodně soli a na litry směs smíchanou z tatarky a kečupu.
si mi připomněla - při minulým těhu jsem si to lila na salát - majonézu smíchanou s kečupem - a mohla jsem se po tom užrat
Já mám rada moc pálivé (což na moje žaledeční vředy není zrovna to pravé ořechové), pálivou pizzu se salámem, čínu s chilli, rizoto s chilli,.... Pak můžu hranolky, smažák, ale tohle mlsám minimálně. Když jsem totálně bez energie, tak sáhnu i po čokoládě, jinak na sladké moc nejsem
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
leco píše:
bonparka píše:
leco píše:
Hranolky - což je pohoda, protože je dělám z brambor a na plechu v troubě, takze základ nezdravý není, ale ne to hodně soli a na litry směs smíchanou z tatarky a kečupu.
si mi připomněla - při minulým těhu jsem si to lila na salát - majonézu smíchanou s kečupem - a mohla jsem se po tom užrat
Joooooo!!!!
já jsem holky včera upekla malinkaté brambory i se slupkou a sežrala jsem k tomu hromadu majonézy s kečupem.... čím to asi bude :-D
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru