Tak teď Lucinka začala ze spaní plakat. běžela jsem do ložnice, ale chvilinku trvalo, než se probrala. Nemohla jsem ji utišit, měla pusinku plnou slina začalo ji to nakopavat. takže jsem vyndala Pepánka z postýlky, protože ho to probudilo a začal taky plakat, běžela jsem do koupelny pro belík, ale Lucinka pořád plakala a nechtěla sliny vyplivnout. mezitím se manžel vzbudil v obýváku a přišel, co se děje. Lucinka ae až po dlouhý chvíli zklidnila, dala jsem jí nabumbat a lehla ji. Kdyžjsem kojila Pepánka, tak kopala nožičkama a když jsem se jí ptala, co se děje, tak mi řekla, že se lekla. tak si myslím, jestli se jí něco ošklivého nezdálo a jestli to ještě není následek narkozy. i když teoreticky by si neměla nic pamatovat. Tak snad už bude klidná noc...
Naposledy upravil Raduška dne pon 11. led 2010 22:55:44, celkově upraveno 1
Registrován: sob 31. led 2009 22:39:33 Příspěvky: 2346 Bydliště: Nepomuk
Raduška píše:
Tak teď Lucinka začala ze spaní plakat. běžela jsem do ložnice, ale chvilinku trvalo, než se probrala. Nemohla jsem ji utišit, měla pusinku plnou slina začalo ji to nakopavat. takže jsem vyndala Pepánka z postýlky, protože ho to probudilo a začal taky plakat, běžela jsem do koupelny pro belík, ale Lucinka pořád plakala a nechtěla sliny vyplivnout. mezitím se manžel vzbudil v obýváku a přišel, co se děje. Lucinka ae až po dlouhý chvíli zklidnila, dala jsem jí nabumbat a lehla ji. Kdyžjsem kojila Pepánka, tak kopala nožičkama a když jsem se jí ptala, co se děje, tak mi řekla, že se lekla. tak si myslím, jestli se jí něco ošklivého nezdálo a jestli to ještě není následek narkozy. i když teoreticky by si neměla nic pamatovat. Tak snad už bude klidná noc...
noční můry to je děs. Anny teď dvakrát za sebou v noci přilezla k nám do postele že se jí něco zdálo. A to už hodně dlouho neudělala
Jíťo, ona právě tohle nikdy nemívala, až v poslední době ráno vstává a celá rozradostněná mi hlásí, že se jí nezdálo ovysavači. tak nevím, asi se jí muselo někdy něco zdát a teď jí topronásleduje
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru