Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
kopyto, to vím, ale že až takovýhle to jsem nečekala Přiznám se bez mučení, bylo to způsobeno mou nenažraností chtěla jsem si udělat krabí tyčky s majolkou, a jak tak v rychlosti krájím to zmrzlý - prostě nééé abych moment počkala na změknutí , tak se mi ten ostrej keramickej nůž sesul a ušmiknul mi, fakt jen kousek, kůže na špičce prstu, ale krve jak z vola, jak kdyby to bylo i s kostí pálí to jak čert a škubou mi v tom snad všechy nervy. jak zastavit tu krev, co z toho neustále leje? měla jsem na tom gázu ale ta se přilepila a jak jsem to servala, auuuuu, tak to zase teče.
pod studenou vodu pod slabej proud a davat pak bacha aby si to nestrhla... auuuu uplne me to boli za tebe vzpominam jak sem si rozrirla palec na kloubu o plechovku az ke kosti.... :(
Registrován: sob 31. led 2009 18:36:05 Příspěvky: 6120 Bydliště: Vysočina - Pelhřimov
carodejka_johanka píše:
pod studenou vodu pod slabej proud a davat pak bacha aby si to nestrhla... auuuu uplne me to boli za tebe vzpominam jak sem si rozrirla palec na kloubu o plechovku az ke kosti.... :(
Johanko, pod studenou vodou to štípe jako víš co ale jak tu sedím tak to umírnilo, ale co bude v noci, netuším, a novikov nemám, to bych se asi už fakt jsem srab na to
Ajka07 píše:
chudáku, to musela být bolest
Ajuško, byla, co budu povídat ale donesla jsem si od sousedky novikov a to jsem teprve viděla všechny svatý ještěže jedem zítra za babičkou mi to pofouká
koniprd píše:
ivkahof píše:
koniprd píše:
Studenou vodu a nebo zabalit do kapesníku a připlácnout mraž.zeleninu a drž se
držím se, nemusím mýt nádobí a už jsem tam plácla novikov, sousedka měla
ještě že nebydlíte na samotě
kéééž by mě to napadlo a Zdenda mě pomalu vystrčil za dveře, abych si tam došla je večer, dítě v bytě a bytovka plná lidí, ani zařvat jsem si nemohlaaaaaaa jak to štípalo
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
ivkahof píše:
koniprd píše:
ivkahof píše:
koniprd píše:
Studenou vodu a nebo zabalit do kapesníku a připlácnout mraž.zeleninu a drž se
držím se, nemusím mýt nádobí a už jsem tam plácla novikov, sousedka měla
ještě že nebydlíte na samotě
kéééž by mě to napadlo a Zdenda mě pomalu vystrčil za dveře, abych si tam došla je večer, dítě v bytě a bytovka plná lidí, ani zařvat jsem si nemohlaaaaaaa jak to štípalo
mělas sis stoupnout k topení a řvát kurva,kurva aby se ti ulevilo
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru