Holky před 7 h u nás bouchla chemička - jsou toho plné zprávy - jsme od ní celkem daleko a rána byla slyšet jak když to křápne za rohem................ 4 lidé jsou pohřešovaný, tak snad to pro ně dopadne dobře
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
je to síla,když jsem bydleli v Pardubicích uplně jsem tam ty chemičky nenáviděla.Smradu jak v Cařihradu nehledě na to,že Explosie jsem se vždycky strašně bála... snad se ti pohřešovaní brzy najdou a budou v pořádku
:smutek: je to síla,když jsem bydleli v Pardubicích uplně jsem tam ty chemičky nenáviděla.Smradu jak v Cařihradu nehledě na to,že Explosie jsem se vždycky strašně bála... snad se ti pohřešovaní brzy najdou a budou v pořádku
Já jsem taky cvok - u mám sundané prádlo z balkonu a zavřená okna říkají, že nic neuniká, ale tady je smrad jak třeba je to shoda náhod a člověk jen straší............
_________________ Katka+Michaelka+Barborka _________________ Mám 2 krásné berušky Michaelku a Barborku, takže nyní jsem maminka na plný úvazek!!!!
Jsem opravdu ráda, že chlap dal práci v Dukovanech až na druhý místo a snaží se najít něco jinčího Snad budou ti lidi v pořádku!
no to jo, člověk si říká, že s nemůže nic stát, já si taky snad ani nepamatuji, že by se někdy něco stalo a najednou.............Taky na ně myslím, ale........... jestli byli u toho...........
Registrován: pát 30. led 2009 9:11:22 Příspěvky: 9831 Bydliště: Chrudim
Kačula píše:
zaneta píše:
:smutek: je to síla,když jsem bydleli v Pardubicích uplně jsem tam ty chemičky nenáviděla.Smradu jak v Cařihradu nehledě na to,že Explosie jsem se vždycky strašně bála... snad se ti pohřešovaní brzy najdou a budou v pořádku
Já jsem taky cvok - u mám sundané prádlo z balkonu a zavřená okna říkají, že nic neuniká, ale tady je smrad jak třeba je to shoda náhod a člověk jen straší............
Kači myslím,že to není zdraví škodlivé...daleko horší by bylo Paramo.
Jsem opravdu ráda, že chlap dal práci v Dukovanech až na druhý místo a snaží se najít něco jinčího Snad budou ti lidi v pořádku!
no to jo, člověk si říká, že s nemůže nic stát, já si taky snad ani nepamatuji, že by se někdy něco stalo a najednou.............Taky na ně myslím, ale........... jestli byli u toho...........
Tam se pořád něco děje, ale ne vždy se to dostane ven, pokud to není nic velkého
Kači myslím,že to není zdraví škodlivé...daleko horší by bylo Paramo.
říkám ti, já jsme blázen, já se takových věcí strašně bojím.............Teď jsem si ze sousedky dělala legrandu, že ani děti ven nepustím
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru