Omlouvam se,jestli to tady uz bylo.ale nemam doma pocitac,tudiz ani net,zjistila jsem nedavno,ze chytam od nekoho z baraku wifinu,tak to mam zadarmo.ovsem z mobilu by se mi to spatne hledalo a trvalo by to dlouho.proto pisu.chtela jsem se zeptat holek co cely minuly rok byly na rodicaku a cely rok byly v manzelstvi,kolik konkretne dostaly dane za to,ze nemely prijmy.myslela jsem,ze je to pres 24,my to mame vypocitandm na necelych 21. moc vam dekuji za odpovedi
Ano, 24 480 Kč je celková možná sleva na rok 2010, což ovšem neznamená, že se to právě tak musí vrátit celé, je to ovlivněno výší příjmu tvého muže, a tím tedy celkovou vypočítanou daní... a aby se mohla vyplatit sleva v celé výši, tak musí být i daň dostatečně vysoká, aby bylo z čeho vracet... takže u každého to může dělat úplně jinou částku...
Ano, 24 480 Kč je celková možná sleva na rok 2010, což ovšem neznamená, že se to právě tak musí vrátit celé, je to ovlivněno výší příjmu tvého muže, a tím tedy celkovou vypočítanou daní... a aby se mohla vyplatit sleva v celé výši, tak musí být i daň dostatečně vysoká, aby bylo z čeho vracet... takže u každého to může dělat úplně jinou částku...
aha,dekuji za vysvetleni,je fakt ze u soudu ohledne svereni male do me pece a ohledne alimentu mel dolozeny prumerny vydelek za pul roku pres 27 takze mozna protp,ze me ten pul rok tolik prescasu a tudiz tolik penez tak je,to,min.kazdopadne diky za to,i kdyz mi da 2 tretiny,ale alimenty mu dala na 3tis
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru