Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
nedávno byla moje starší dcera se svou kamarádkou v místním supermarketu Billa (měla nějakou kačku, tak jí pálila v ruce, že si musela jít koupit aspoň Fruko ). Podotýkám holkám je 12 let. A jak si to tak brousí po obchodě, nalepil se na ně nějaký chlapík - skoro houmlesák. Holky pojali podezření a snažili se chlapíkovi ztratit z dohledu, ale ten se jich držel mezi regálama jako klíště . Tak se ty naše cácorky vyděsili, že dali Fruko někam do regálu a mazali k pokladnám, chlapík pořád za nima. Tak se roztřásli a začali pofňukávat. Všiml si toho jiný nakupující chlapík a jal se zjišťovat, co se holkám stalo, když zjistil, že je někdo pronásleduje, hned se jich patřičně zastal. Houmlesák dostal pořádnýho zprdana a možná by dostal i do držky, naštěstí začal rychle vysvětlovati, že není žádnej houmlesák ani pedofil, ale místní tajný hlídač kradačů.
No a dnes jsem do Bille šla nakupovat s mladší dcerou já. Šupla jsem ji do košíku a šup na nákup. Hned z kraje obchodu si sundala čepici.... nakoupím, zaplatím a za pokladnama koukám na malou, čepice nikde - ani v koši . Tak jsem se hned čílila a přemýšlela, zda tam nechat malou i s nákupem a jít hledat čapku .I tu se mi nabídl jakýsi chlapík - skoro houmlesák, že se mi po čapce podívá. Tak jsem šla zatím uklízet nákup. Uklízím uklízím a drcnu rukou o kapsu bundy... no co v ní je? Samozřejmě čapka . Tak jsem za pokladnama skákala a mávala abych houmlesáka upozornila, že už hledat nemá. Ten zkroušeně přišel, že je to divný, že tu čapku nemůže najít, když jsem mu vysvětlila, že ani nemůže, bo je u mě v kapse, dostal pořádnej záchvat smíchu. Perlička na závěr, byl to stejný chlapík, co "obtěžoval" moji dceru
me se to s tema dredama stava casto - dokonce tady v mistnim dome mody kde maji vsechno od vidlí po špek ten trouba jde za mnou vzdycky tak jsem si na nej nachystala plnou kabelku papirovejch kapesniku posmrkanejch a na spodu jsem mela penezenku - no a kdyzt o chtel vyndat tak ty kapesnicky jsem mu tam nechala at se nezlobi ale kdyz to chtel vyndat tak ze na to ja uz teda sahat nebudu
Registrován: pon 02. úno 2009 18:19:44 Příspěvky: 7081 Bydliště: Brno
červík píše:
Tihle "detektivové" jdou poznat..jsou velice nenápadní ..mně je taky nepříjemné, když po mně čumí!
no, jenže holky si myslely, že je to úchyl Ale jinak já to taky nesnáším, když mě sledují v obchodě, v životě jsem nekradla a je mi nepříjemné, že mě z něčeho takového někdo podezřívá
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru