Dnes jsem svému mlovanému choti připravila omylem veselé pozdní odpoledne. Odešl bez kliču a jelikož nemáme zvonek dával tajná znamení (hod kašten do okna) abych věděla že je doma. My s Emulí natěšený táta táta táta popadli klíčky a hurá dolu pro tatínka. zabouchnu dveře, emu na ruce klíče věšim na krk a když tu ejhle na svazku se nachází klíče od našich klíče od chalupy klíče od babičky ale klíče od bytu e-e....neochotně se skulím těch 24 schodu otevřu dveře muj zbožnovaný byl v klasické popracovní náladě (totální nasranost) a rozhodně se mu po mém oznámení absence klíču nezlepšila. nu ale je to muž činu sundal bundu oblíknul ji emě která byla jen v punčochách a triku a vyslal mě do hospody splašit žebřík. žebřík sem splašila bohužel jediné pootevřené okno se stejně nakonec projevilo jako nedobytné zapoměla sem zmínit že sme neměli ani jeden mobil a na plotně mi klokotal papinák nu což náhradní plán zněl jde se ke známejm co maj mobil a číslo na našeho krmiče koček z víkendu (tuk tuk zapoměl v neděli vrátit klíče) inu v bačkurkách jsem klusala kopeček který je opravdu hoooooooooodně strmí doklusala sousedy vyvolala (taky nemaj zvonek, v podolí se prostě nezvoní) vecpali sme se všichni dovnitř (měli děsivou radost) pučili si mobil zavolali si pro klíčky pučili si auto i s řidičem my s emulí sme teda zustqali na navstevě a dali se do likvidace gumovejch medvedu co byly na stole po pul hodině tom dojel nasranej ale s klíčema a dvěma čokovejcema a sme doma juhuuu papinák nebouchl eme se to moooooooooc líbilo mě trochu mín ale sranda musí bejt no a tom co si budem povidat moc se mnou nemluví ema tomu ještě nasadila korunu když řekla táta je blbej........
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
když se daří, tak se daří..... a závěrečná hláška je výborná a myslím, že i mého by dovedla do totálního běsu Jinak onehdá Kamča zavřela taťku na zahrádce (byla jsem naštěstí doma), přiřítila se za mnou do koupelny a povídá mi: "Táta nemůže domů, potože nemá boty..." Ani nevím proč jsem si na tohle vzpomněla při Tvé vtipné historce....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
já mívám vždycky otevřeno aspon v koupelně nebo v ložnici kvuli kočkám, ale tentokrát všechno zavřený tom je naštěstí kliďas a byl rád že nemusí rozbíjet okno nebo volat zámečníka
_________________ _________________ Naše země je v ohrožení!kdyby jsme byly muži, bavíme se o tom jak za svou zemi položíme život, ale protože jsem ženy, můžeme se bavit jen o to že se za svou zemi položíme na záda....osud s námi hraje šachy, teprve když je pozdě zjistíte, že celou dobu používá dvě královny...osud vždycky vyhrává (tedy pokud se lidé drží pravidel)
Jj mě se takhle jednou zabouchly dveře před nosem s klíčema vevnitř a Kubou taky. A já na chodbě. To byl mazec chlapa jsem poprvé v životě viděla běhat a nakonec nám stejně musela otevřít klíčová služba za 600. Ale ty nervy co ten bobek malý tam v tom bytě at se mu nic nestane...
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru