no možná si některá řeknete, že jsem blbá., ale normálně používám zakysanou smetanu a včera jsem omylem koupila kysanou jaký je v tom rozdíl?teda hlavně v použití?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Naposledy upravil JaninkaU dne úte 10. kvě 2011 8:22:47, celkově upraveno 1
nevím, ale ta zakysaná by měla být asi chuťově lepší a dá se použít i do vaření.ale není to podle složení stejný?
zakysanou znám, ale to slovo kysaná mě tam zaujalo, nevím jestli je stejný složení, zakysanou doba ted nemám, jinak na tý kysaný je smetana, mléčná kultura a mléčná bílkovina
Předmět příspěvku: Re: zakysaná a kysaná smetana-jaký je rozdíl
Napsal: úte 10. kvě 2011 8:20:20
JaninkaU píše:
Renatamor píše:
nevím, ale ta zakysaná by měla být asi chuťově lepší a dá se použít i do vaření.ale není to podle složení stejný?
zakysanou znám, ale to slovo kysaná mě tam zaujalo, nevím jestli je stejný složení, zakysanou doba ted nemám, jinak na tý kysaný je smetana, mléčná kultura a mléčná bílkovina
když ji rozděláš, taK vypadá jak?chutná stejně?
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
když ji rozděláš, taK vypadá jak?chutná stejně?
já jsem jí ještě neotevřela, je jí 400g tak zatím nevím co s ní
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru