Tak jsem se zase jednou po ránu hned pěkně vytočila K nám do školky do třídy chodí chlapeček a má maminku pěknou Vždyky se tváří, jak když její ho... nesmrdí, vyloženě čeká, až jí někdo pozdraví, čuí Vám do očí, ale myslíte, že pozdraví první? Nikdy se to nestalo, vždycky čekala, až jí pozdravím já a teprve pak na půl huby odpověděla. Nebo třeba Lucinku jo a mě ne. Nemám tohle ráda, tak jsem si řekla, že ji teda zdravit nebudu, že nemám za potřebí lézt někomu do zadku . jo ještě info, že může být stará jako já možná mladší. Říkaala jsem si, že má třeba něco proti mě, ale když jsem viděla, že nezdraví nikoho ve školce - když přijde do šatny, kde už jsou jií rodiče, tak jsem si říkala, že na ní kašlu. Takže minule jsem ji nepozdravila, ale dneska mi to prostě nedalo, když se těsně míjíme, takže jsem pozdravila. a myslíte , že odpověděla? neeee. holky, to je taková. já nemám slov! S ostatníma rodičema se zdravíme, jednou pozdraví první ten, jednou ten druhý. Normálka se v areálu školky zdravíme i s rodičema dětí, se kterýma nechodíme do třídy, ale tohle je teda mega pipina!!! Omllouvám se, že je to tak dlouhý, ale jde to ze mě samo, fakt mě to dokonale vytočilo, jak můžou být někteří lidi takoví BURANI!!!!!
Tak takovýhle by mě teda fakt nedokázala rozhodit, povznes se nad to a kašli na ní.... dej jí na jevo, že ona je jen ubohá .. A s těma buranama máš bohužel pravdu a že jich je na světě hodně....
Radu kliiiid ja tohle taky nenavidim! kvuli dredum me taky spousta matek nezdravi ale me to doma jako male decko naucili takze ja pozdravim kazdeho koho jen minimalne vidam casteji - no a zrovna v patek - jedu se stepanem na vychazku a proti nam matka s kocarem - dobre je asi tak o 15 let starsi nez ja ale pozdravila jsem prvni - a nic - tak rikam buuuuu - a nic - tak jsem dala hlasove volume na maximum a rikam stepanovi tak aby to slyselo nejlepe pul ulice - VIDIS STEPANE TOHLE SE NEDELA , KDYZ NEKDO NEKOHO POZDRAVI TAK SE MU MA ODPOVEDET TOHLE CO DELALA TAAAAAAAAAMHLE TA PANI S KOCARKEM A HOLCICKOU V NEM TO JE VRCHOL NESLUSNOSTI - TO SE NEDELA TO SI PAMATUJ schvalne jsem zastavila a a ta pani se za nama trikrat ohlidla - nejhorsi je ze ji asi trapne nebylo ale doufam ze jo
Tak takovýhle by mě teda fakt nedokázala rozhodit, povznes se nad to a kašli na ní.... dej jí na jevo, že ona je jen ubohá .. A s těma buranama máš bohužel pravdu a že jich je na světě hodně....
já se snažím, aby prcci věděili základní pravidla slušnýho chování a když pak vidím tohle, tak mě to akorát nase... ale teď už vím, že s ní to nemá cenu, protože jako aby ze mě měla ještě prdel, tak na to stavěná taky nejsem. uf
Radu kliiiid ja tohle taky nenavidim! kvuli dredum me taky spousta matek nezdravi ale me to doma jako male decko naucili takze ja pozdravim kazdeho koho jen minimalne vidam casteji - no a zrovna v patek - jedu se stepanem na vychazku a proti nam matka s kocarem - dobre je asi tak o 15 let starsi nez ja ale pozdravila jsem prvni - a nic - tak rikam buuuuu - a nic - tak jsem dala hlasove volume na maximum a rikam stepanovi tak aby to slyselo nejlepe pul ulice - VIDIS STEPANE TOHLE SE NEDELA , KDYZ NEKDO NEKOHO POZDRAVI TAK SE MU MA ODPOVEDET TOHLE CO DELALA TAAAAAAAAAMHLE TA PANI S KOCARKEM A HOLCICKOU V NEM TO JE VRCHOL NESLUSNOSTI - TO SE NEDELA TO SI PAMATUJ schvalne jsem zastavila a a ta pani se za nama trikrat ohlidla - nejhorsi je ze ji asi trapne nebylo ale doufam ze jo
takze te naprosto chapu je to neslusny a hnusny
Hani, trubky to jsou ale udělala jsi to dobře!!! Ze mě vypadlo jen boooooože, na nic jinýho jsem se nezmohla
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru