Sestřenka v sobotu slaví 25, chtěla jsme jí udělat nějaký menší dortík napdá vás jaký???je servírka tak mě napadlo udělat jí dort pivo něco takovýho co myslíte?http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=41532&order=1&user=46290 není to blbý nebo něco jiného?
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Nevím, jestli tohle by jí zrovna nadchlo, jako ženskou? Chceš vyloženě slaný dort? Napadlo mě udělat něco jako portmonku a jak z toho leze třeba tisícovka a pár zlatých penízků, nebo papír s několika čárkama za piva a limo a tužka..
Nevím, jestli tohle by jí zrovna nadchlo, jako ženskou? Chceš vyloženě slaný dort? Napadlo mě udělat něco jako portmonku a jak z toho leze třeba tisícovka a pár zlatých penízků, nebo papír s několika čárkama za piva a limo a tužka..
chci sladký dort.no právě nevím, jestli to není blbý pro ženskou, i když je servírka a má ráda pivo
mě přijde pivo lepší pro chlapa. nevím. a jaký má zájmy?
asi jo asi je to lepší pro chlapa, ty jo zájmy nemá, má akorát psa-maltézáka
a zvládla bys ho udělat? třeba jo, když se Ti povedla i srnka pro manžela. a nebo ten lístek, jak psala Marthy...
no asi zvládla, dělal jsem i divočáka pro manžela, ale nevím jak udělat ty chlupy, jetsli z marcipánu jako to bylo u divočáka nebo třeba nastříkat krémem
chci sladký dort.no právě nevím, jestli to není blbý pro ženskou, i když je servírka a má ráda pivo
Tak jestli sladký, tak bych spíš byla pro to, co jsem psala, to bys určitě zvládla krásně, tohle umíš na jedničku
a zvládla bys ho udělat? třeba jo, když se Ti povedla i srnka pro manžela. a nebo ten lístek, jak psala Marthy...
no asi zvládla, dělal jsem i divočáka pro manžela, ale nevím jak udělat ty chlupy, jetsli z marcipánu jako to bylo u divočáka nebo třeba nastříkat krémem
oni ty chlupy protlačují lisem na česnek
jo jo já vím, dělal jsem tak toho obr divočáka, dělal jsme ho 6hodin takže do něčeho tak velkýho se mi zas moc nechce...
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru