pro Kajku Včera mi manžel donesl ze schránky obálku a večer to bylo jako balzám na duši! Tolik nádhery najednou, jsem opravdu nadšená, jsou ještě krásnější než na fotce Hned jsem ty srdíčka vyzkoušela, a myslím, že Tě zase do budouccna budu otravovat Jen mám dojem, že je toho ještě víc Akorát teda mám jeden malinkatý problém. Mohla bys nám proím umotat ještě jednu kabelku? Oni se tu děti o ni rvou
Holky, tak nevím, jestli poprosím Katuško, aby Vám to sem hodila, a nebo jestli se Vám předvedu já. ale já jsem jak vyblitý zelí, tak to bych neriskovala :-D
Předmět příspěvku: Re: Moc moc moc moc moc veliké poděkování
Napsal: čtv 19. kvě 2011 9:54:30
Raduška píše:
Holky, tak nevím, jestli poprosím Katuško, aby Vám to sem hodila, a nebo jestli se Vám předvedu já. ale já jsem jak vyblitý zelí, tak to bych neriskovala :-D
jak vypadávyblité zelí? a od kdy mluvíš sprostě na veřejnosti?
já mluvila sprostě vždycky, ale psát mi to jaksi nejde. ale vybblitý zelí, na tom nevidím nic špatného
Předmět příspěvku: Re: Moc moc moc moc moc veliké poděkování
Napsal: čtv 19. kvě 2011 9:59:28
Raduška píše:
kalypso píše:
Raduška píše:
já mluvila sprostě vždycky, ale psát mi to jaksi nejde. ale vybblitý zelí, na tom nevidím nic špatného
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru