Registrován: ned 22. úno 2009 19:05:11 Příspěvky: 2666 Bydliště: Konec světa kdesi za Libercem
Tenhle článek je o mojí mamince. Ona je strašně zvláštní, v srpnu to bude 39 let co se jí snažím pochopit Jeden příklad za všechny: je u nás od rána na návštěvě, bo Tomáš je v práci. Takže dávám večeři klukům a říkám: "maminko co budeš jíst ty?" maminka - já už jedla, měla jsem oběd děkuji já - maminko jedno jídlo za den asi nestačí (slyším jak jí kručí v žaludku)... po hodině jsem ji přemluvila, že má hlad Podávám jí dvě housky a ona na stojáka v kuchyni se do nich zahryzla já - no to si děláš srandu, snad ti nedám suchý housky, je ti chci k tomu podat sýr a máslo maminka - aha za pár vteřin koukám maminka si maže sýr čajovo lžičkou já- co děláš, proč si nevezmeš nůž maminka - nechci ti ho špinit já- ale tu lžičku jsi vzala čistou z příborníku, takže je jedno co našpiníš maminka - ale nůž je větší já a odcházím do koupelny se spokojeným pocitem, že jsem dnes zvládla sama 3 DĚTI
Naposledy upravil Leontýna dne sob 18. čer 2011 21:35:58, celkově upraveno 1
Registrován: čtv 29. led 2009 12:18:39 Příspěvky: 26229 Bydliště: Č.Budějovice
co na to říct?To je přesně moje máma ,jedem do Prahy na celý den,nechce nic jíst,já už jedla nechce nic koupit k pití,já bych musela čůrat to jsou epizody samy o sobě
_________________ Natálka je moje všechno _________________ na mateřské
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru