... máme Pepču u babičky na noc na spinkání. Kdybyste viděly, jak ráno uháněl, jak se těšil :-) Tak jsem na něj zvědavá. a než abychim odpočívali s manželem, tak doma pereme koberve. Mám vpraný pokojíček, ještě nás čeká obývák, sedačka a chodba. a to večer chceme něco podniknout , když jsme sami, ale nevím, nevím, jestli neodpadnu
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Teda,Radu,Ty si ten čas bez dětí umíš teda užít Tak hlavně, ať se večer vydaří. Já jsem koupila manželovi wellness pobyt ve 4hvězdičkovém hotelu v Pisku na 2 noci.... a co myslíš? Nedokážeme najít 2 dny, kdy bychom mohli jet... Pracuji na směny a i o víkendu. Manžel sice nedělá na směny, ale také pracuje o víkendech a navíc má i svoje kšefty, takže jsem zvědavá, jak to s naší romantikou dopadne...
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Holky, tak mám hlášení, mimochodem, naši aby to neměli jen tak, tak si nevzali jen naše dva poklady , ale ještě dvě od ségry a jejich křečka Takže si myslím, že budou mít hlavu v pejru No a my jsme zvládli vyprat koberce i sedačku, zašli jsme s taťkou do kina na Muži v naději - jsem moc ráda, že nám to vyšlo, ten film jsme chtěli vidět, ale pořád nebylo kdy, pak jsme vyrazili na romantickou véču při svíčkách a romantika byla i doma Jen jsem si myslela, že si doma přispím, když není ráno maminko, távat a prdlajs, manžel ráno šel na záchod, kopl do pračky na koberce a vzbudil mě ještě před sedmou A jinak co mám hlášení od babičky, tak po o Pepíno nechtěl spinkat, tak prej řičel, jak když ho na nože berou, tak šli ven na prochajdu a pak už dobrý, v pět jim prej vytuhnul, no ale před spaním si prý hrál s budíkem a nařídil si ho a vzbudil ho ve 3/4 na 7, takže až v půldesátý mi mamka psala, že jdou do hajan už všichni tak jsem zvědavá, co se dozvím ráno
Jinak Moni, u nás by to bylo asi úplně stejný s tím víkendem. Manžel dělá občas i noční, víkendy - už ne jen soboty, ale i neděle, takževětšinou tyhle volna jsou nárazovky a výjimky a musí se rychle jednat, aby klaplo to, co se chce doma udělat. Při minulém volnu jsme malovali obývák ale to bylo přes den, na noc užjsme měli šamšuli pěkně doma
Katuško, že ty toho taky nemáš dost, ještě budeš popichovat druhý
Registrován: ned 01. úno 2009 23:08:38 Příspěvky: 3817 Bydliště: Benátky v JČ
jen si užívej Vojtíšek je od čtvrtka u babičky a máme tu jen Emu, tak si taky užíváme včera jsme dali odpočinkový den - moc se vyvedl, už jsme to oba potřebavali jak sůl - dneska začnem makat, já pořádně uklidím a drahý už odjel na chalupu řezat dříví
Holky, tak mám hlášení, mimochodem, naši aby to neměli jen tak, tak si nevzali jen naše dva poklady , ale ještě dvě od ségry a jejich křečka Takže si myslím, že budou mít hlavu v pejru No a my jsme zvládli vyprat koberce i sedačku, zašli jsme s taťkou do kina na Muži v naději - jsem moc ráda, že nám to vyšlo, ten film jsme chtěli vidět, ale pořád nebylo kdy, pak jsme vyrazili na romantickou véču při svíčkách a romantika byla i doma Jen jsem si myslela, že si doma přispím, když není ráno maminko, távat a prdlajs, manžel ráno šel na záchod, kopl do pračky na koberce a vzbudil mě ještě před sedmou A jinak co mám hlášení od babičky, tak po o Pepíno nechtěl spinkat, tak prej řičel, jak když ho na nože berou, tak šli ven na prochajdu a pak už dobrý, v pět jim prej vytuhnul, no ale před spaním si prý hrál s budíkem a nařídil si ho a vzbudil ho ve 3/4 na 7, takže až v půldesátý mi mamka psala, že jdou do hajan už všichni tak jsem zvědavá, co se dozvím ráno
Jinak Moni, u nás by to bylo asi úplně stejný s tím víkendem. Manžel dělá občas i noční, víkendy - už ne jen soboty, ale i neděle, takževětšinou tyhle volna jsou nárazovky a výjimky a musí se rychle jednat, aby klaplo to, co se chce doma udělat. Při minulém volnu jsme malovali obývák ale to bylo přes den, na noc užjsme měli šamšuli pěkně doma
Katuško, že ty toho taky nemáš dost, ještě budeš popichovat druhý
Jé to se máte.taky jsem nad tím přemýšlela , kdy naše děti půjdou spinkat k babičce, tak jsme přišla na to, že tam za půl roku nejdřív nebo prostě až přestanu kojit
_________________ _________________ zdravotní sestra a nyní na mateřské
Promin Radu, ale tohle by me nikdy nenapadlo az kdyz jsem to docetla do konce s tou romantikou tak to souhlasim, ze mohl byt hezky vecer No jen priste zacnete odpocivat hned od chvile co klapnou dvere
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru