Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Poprvé ...
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 13:35:35 

... máme Pepču u babičky na noc na spinkání. Kdybyste viděly, jak ráno uháněl, jak se těšil :-) Tak jsem na něj zvědavá. a než abychim odpočívali s manželem, tak doma pereme koberve. Mám vpraný pokojíček, ještě nás čeká obývák, sedačka a chodba. a to večer chceme něco podniknout , když jsme sami, ale nevím, nevím, jestli neodpadnu :s:

Obrázek

E-mail  Profil

Předmět příspěvku: Re: Poprvé ...
PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 15:57:10 

Užívejte si s tatínkem :s9090: :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif:
Já myslím, že Pepánek i babička to zvládnou a může za nima pak častěji :srdce.gif:

Obrázek
Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pát 28. říj 2011 17:33:00 

Teda,Radu,Ty si ten čas bez dětí umíš teda užít :s: :s: :s:
Tak hlavně, ať se večer vydaří.
Já jsem koupila manželovi wellness pobyt ve 4hvězdičkovém hotelu v Pisku na 2 noci.... a co myslíš? Nedokážeme najít 2 dny, kdy bychom mohli jet... Pracuji na směny a i o víkendu. Manžel sice nedělá na směny, ale také pracuje o víkendech a navíc má i svoje kšefty, takže jsem zvědavá, jak to s naší romantikou dopadne...

E-mail  Zobrazit autorovy stránky  Profil

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 7:33:03 

Holky, tak mám hlášení, mimochodem, naši aby to neměli jen tak, tak si nevzali jen naše dva poklady :s: :s: :s: , ale ještě dvě :girl: od ségry a jejich křečka :s: :s: :s: :s: Takže si myslím, že budou mít hlavu v pejru :s: :s: :s: :s: :s: No a my jsme zvládli vyprat koberce i sedačku, zašli jsme s taťkou do kina na Muži v naději - jsem moc ráda, že nám to vyšlo, ten film jsme chtěli vidět, ale pořád nebylo kdy, pak jsme vyrazili na romantickou véču při svíčkách a romantika byla i doma :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: Jen jsem si myslela, že si doma přispím, když není ráno maminko, távat :s: :s: :s: :srdce.gif: a prdlajs, manžel ráno šel na záchod, kopl do pračky na koberce :00: :00: :00: a vzbudil mě ještě před sedmou :s: :s: :s:
A jinak co mám hlášení od babičky, tak po o Pepíno nechtěl spinkat, tak prej řičel, jak když ho na nože berou, tak šli ven na prochajdu a pak už dobrý, v pět jim prej vytuhnul, no ale před spaním si prý hrál s budíkem a nařídil si ho a vzbudil ho ve 3/4 na 7, takže až v půldesátý mi mamka psala, že jdou do hajan už všichni :s: :s: :s: :s: tak jsem zvědavá, co se dozvím ráno :ano:

Jinak Moni, u nás by to bylo asi úplně stejný s tím víkendem. Manžel dělá občas i noční, víkendy - už ne jen soboty, ale i neděle, takževětšinou tyhle volna jsou nárazovky a výjimky a musí se rychle jednat, aby klaplo to, co se chce doma udělat. Při minulém volnu jsme malovali obývák :s: ale to bylo přes den, na noc užjsme měli šamšuli pěkně doma :s:

Katuško, že ty toho taky nemáš dost, ještě budeš popichovat druhý :s: :s: :s: :s:

Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 9:17:06 

jen si užívej
Vojtíšek je od čtvrtka u babičky a máme tu jen Emu, tak si taky užíváme
včera jsme dali odpočinkový den - moc se vyvedl, už jsme to oba potřebavali jak sůl - dneska začnem makat, já pořádně uklidím a drahý už odjel na chalupu řezat dříví

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 11:18:56 

Raduška píše:
Holky, tak mám hlášení, mimochodem, naši aby to neměli jen tak, tak si nevzali jen naše dva poklady :s: :s: :s: , ale ještě dvě :girl: od ségry a jejich křečka :s: :s: :s: :s: Takže si myslím, že budou mít hlavu v pejru :s: :s: :s: :s: :s: No a my jsme zvládli vyprat koberce i sedačku, zašli jsme s taťkou do kina na Muži v naději - jsem moc ráda, že nám to vyšlo, ten film jsme chtěli vidět, ale pořád nebylo kdy, pak jsme vyrazili na romantickou véču při svíčkách a romantika byla i doma :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: :srdce.gif: Jen jsem si myslela, že si doma přispím, když není ráno maminko, távat :s: :s: :s: :srdce.gif: a prdlajs, manžel ráno šel na záchod, kopl do pračky na koberce :00: :00: :00: a vzbudil mě ještě před sedmou :s: :s: :s:
A jinak co mám hlášení od babičky, tak po o Pepíno nechtěl spinkat, tak prej řičel, jak když ho na nože berou, tak šli ven na prochajdu a pak už dobrý, v pět jim prej vytuhnul, no ale před spaním si prý hrál s budíkem a nařídil si ho a vzbudil ho ve 3/4 na 7, takže až v půldesátý mi mamka psala, že jdou do hajan už všichni :s: :s: :s: :s: tak jsem zvědavá, co se dozvím ráno :ano:

Jinak Moni, u nás by to bylo asi úplně stejný s tím víkendem. Manžel dělá občas i noční, víkendy - už ne jen soboty, ale i neděle, takževětšinou tyhle volna jsou nárazovky a výjimky a musí se rychle jednat, aby klaplo to, co se chce doma udělat. Při minulém volnu jsme malovali obývák :s: ale to bylo přes den, na noc užjsme měli šamšuli pěkně doma :s:

Katuško, že ty toho taky nemáš dost, ještě budeš popichovat druhý :s: :s: :s: :s:

Já myslela romantiku :srdicka.gif: :srdicka.gif: :srdicka.gif: Aspoň vidíš, jak Ti to přeju :pus:

Obrázek
Obrázek

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: sob 29. říj 2011 14:16:09 

[11.gif]

http://www.mimibazar.cz/bazar.php?user=158624

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 8:37:36 

Jé to se máte.taky jsem nad tím přemýšlela , kdy naše děti půjdou spinkat k babičce, tak jsme přišla na to, že tam za půl roku nejdřív nebo prostě až přestanu kojit

E-mail  Profil

PříspěvekNapsal: pon 31. říj 2011 9:24:18 

:s: :s: :s: :s: Promin Radu, ale tohle by me nikdy nenapadlo :s: :s: :s: :s: az kdyz jsem to docetla do konce s tou romantikou tak to souhlasim, ze mohl byt hezky vecer :pus: No jen priste zacnete odpocivat hned od chvile co klapnou dvere :juchacha: :s:

E-mail  Profil

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina [ Letní čas ]