Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
tak já teď dožehlila a jdu si hajnout k Monče, ráno zase vstávat a do školky a klasické kolečko, pošta, krám, domů, pro Monču a pak už budu zase odpočívat... dobrou...
Registrován: pon 02. úno 2009 10:03:59 Příspěvky: 8392 Bydliště: Praha
Jsem druhý večer sama. Manžel odjel do Itálie hrát s Havelkou, zítra se vrací... Ve čtvrtek se stěhujeme do Prahy - naštěstí bez nábytku. I tak mám pocit, že v našem současném bytě je pořád dost krámů a začínám být lehce nervozní.... Taky se mi bude dost stýskat. Tady v Úvalech znám všechny sousedy, spoustu mamin s dětmi... V Praze nikoho, ani nevím, kam s Kamčou jít na hřiště Navíc teď máme předzahrádku, v Praze "jen" větší byt.... Jo a už druhý večer popojím vínko... pan doktor Nešpor by měl ze mne radost....
_________________ _________________ manželova osobní sekretářka
viz moje www
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Borůvka píše:
:a: tak já teď dožehlila a jdu si hajnout k Monče, ráno zase vstávat a do školky a klasické kolečko, pošta, krám, domů, pro Monču a pak už budu zase odpočívat... dobrou...
Registrován: sob 31. led 2009 23:46:09 Příspěvky: 6278 Bydliště: Týnec nad Sázavou
Motyčka píše:
Jsem druhý večer sama. Manžel odjel do Itálie hrát s Havelkou, zítra se vrací... Ve čtvrtek se stěhujeme do Prahy - naštěstí bez nábytku. I tak mám pocit, že v našem současném bytě je pořád dost krámů a začínám být lehce nervozní.... Taky se mi bude dost stýskat. Tady v Úvalech znám všechny sousedy, spoustu mamin s dětmi... V Praze nikoho, ani nevím, kam s Kamčou jít na hřiště Navíc teď máme předzahrádku, v Praze "jen" větší byt.... Jo a už druhý večer popojím vínko... pan doktor Nešpor by měl ze mne radost....
manzel je muzikant? na co hraje? muj hraval ve vesnicke kapele na harmoniku. stehovani nezavidim, sama jsem to zazila jen 1x a to jen kousek... tak moc drzim palce, at to zvladnete v poho. urcite se seznamis bez problemu, vzdyt jsi takova sympatanda nekonfliktni
Uživatelé procházející toto fórum: Majestic-12 [Bot] a 0 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru