Holky, prosím, zkuste mi napsat, co byste dělaly vy. 24.6. si u mne paní závazně objednala uháčkovat čepičku. Hned jsem jí posílala prosbu ještě o míru čepičky - hloubku a podklady k platbě. Neozvala se mi s mírou, tak jsem 28.6. psala znovu, jestli čepičku chce, že jsem od ní nedostala žádnou informaci. Suše odpověděla, že psala že jo samo tu nic nenám, ani platbu. Tak jsem jí pak psala 1.7. znovu , že jsem kontrolovala plaby, ale že tu od ní žádnou nemám a ať mi kdyžtak pošle potvrzení. zase přišla jen suchá odpověď, že peníze posílala a zase nic víc. dneska peníze na účtě samozřejmě zase nejsou. chodí na MMB, ale se mnou teda komunikuje přinejmenším podivným způsobem a už ani nemám chuť jí něco háčkovat
Tak je to holky vyřešený! Paní dneska poprvé sdílně psala, volala do banky a netrhly se jí 2 platby, tak se moc omlouvala. no, tak hurá s chutí do práce :-D
Naposledy upravil Raduška dne pon 04. črc 2011 10:13:46, celkově upraveno 1
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Raduška píše:
Holky, prosím, zkuste mi napsat, co byste dělaly vy. 24.6. si u mne paní závazně objednala uháčkovat čepičku. Hned jsem jí posílala prosbu ještě o míru čepičky - hloubku a podklady k platbě. Neozvala se mi s mírou, tak jsem 28.6. psala znovu, jestli čepičku chce, že jsem od ní nedostala žádnou informaci. Suše odpověděla, že psala že jo samo tu nic nenám, ani platbu. Tak jsem jí pak psala 1.7. znovu , že jsem kontrolovala plaby, ale že tu od ní žádnou nemám a ať mi kdyžtak pošle potvrzení. zase přišla jen suchá odpověď, že peníze posílala a zase nic víc. dneska peníze na účtě samozřejmě zase nejsou. chodí na MMB, ale se mnou teda komunikuje přinejmenším podivným způsobem a už ani nemám chuť jí něco háčkovat
Já bych jí suše taky napsala, že peníze stále nejsou na účtě, ať skontroluje údaje, kam posílala, protože převod trvá už jen den. A nebo bych se na to úplně vyprdla, mě se to taky stává a někteří, i když udělají závaznou objednávku, tak se zboží nevezmou...což je blbý, ale bohužel to tak je..
Já bych jí suše taky napsala, že peníze stále nejsou na účtě, ať skontroluje údaje, kam posílala, protože převod trvá už jen den. A nebo bych se na to úplně vyprdla, mě se to taky stává a někteří, i když udělají závaznou objednávku, tak se zboží nevezmou...což je blbý, ale bohužel to tak je..
Moni, tam jde právě o to, že tu čepičku musím udělat. bojím se toho, že se na to vyprdnu, slíbila jsem zhotovení tento týden, ona pak najednou peníze pošle z ničeho nic a rozmázne mě, že jsem nespolehlivá :-(
no,když neposlala ani rozměry, tak bych se asi na to vyprdla nebo poslala ještě jeden mejl, který by byl už přísný, že buď pošle okamžitě míry a peníze nebo že už máš jiné zaplacené zakázky a basta
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Jak píšou holky - napsala bych poslední email ať pošle potvrzení o platbě a že pokud nebudeš mít dneska peníze na účtě, tak její objednávku považuješ za bezpředmětnou Pokud by ti napsala špatný hodnocení, vždy se to dá řešit přes admina, případně tam k tomu dopsat, jak to vážně bylo. A ona má hodnocení dobrý?
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Raduška píše:
Borůvka píše:
Raduška píše:
Moni, tam jde právě o to, že tu čepičku musím udělat. bojím se toho, že se na to vyprdnu, slíbila jsem zhotovení tento týden, ona pak najednou peníze pošle z ničeho nic a rozmázne mě, že jsem nespolehlivá :-(
tak bych ji napsla, že peníze nepřišli a že čepičky háčkuješ při došlé platbě, ať si to prostě zkontroluje... víš co, takhle bys mohla mít doma hromadu čepiček...a paní vypadá, že je jí to putna...
Napsala bych poslední mail s tím, že platba na účtě stále není, ať pošel výpis. Že teprve potom budeš dělat to, co si vybrala, v opačném případě, ať se nezlobí, ale že budeš muset od vaší dohody odstoupit, protože máš víc zakázek a nerada bys zklamala ty, které o to opravdu stojí.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru