...dneska jsme se po měsíci šílených nervů dozvěděli verdikt. Pípulkovi dopadly testy dobře, jen růstový hormon na hranici, čeká nás ještě vyšetření srdíčka a další testy na růstový hormon, ale s největší pravděpodobnosí budeme růstový hormon píchat.Není to tedy výhra, na začátku jsem si tohle nedokázala vůbec představit, ale teď jsem ráda, že to není nic "horšího". a jsem hrozně ráda, že jsem nic nepodcenila,i když mi občas přišlo, že mi lidi dávají najevo, že to MOC řeším! Jsem ráda, že jsem to řešila a že jsem dalana svůj instinkt! Pípulánek teď spinká a my budeme mít teď na 2 měsíce klid a v únoru nám to začne na novo a pak se budeme muset všichni naučit s tímhle žít a já naučit píchat každý den injekce. Mám úžasný dětičky a lidi kolem sebe, který mi pomáhali a hodně děkuju holkám, které to jsou, ty to vědí!!!
Chápu dobře, že to ještě není 100%? nebo už je to tutovka, že budete píchat? ten růstový hormon se zjistí z krve? Jinak držím palce, vy to zmáknete. Jak dlouho se píchá? jako do puberty nebo jen nějakou dobu?
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru