a to je ten stejný, jak o něm píše kac.kaa? Protože já bych šla hlavně na ten srazík bez dětí a BEZ chlapa!!
Marti Kač.kaa mluví o sraze Moravském s chlapy a dětmi ;)
Tak já chci bez dětí a bez chlapů, na ten se hlásím a možná budu mít i ubytování
dobře, já si tě tam poznačím...a ubytko? a kdeee?? :-D
U jednoho známýho a říkal, že kdyby spal se psem, že se v ložnici vyspí 3lidi, takže kdyby byl někdo bez úbytka, tak by to nemusel být problém.... pokud by nešel známej zrovna na noční Ale prý to není přepych, má to před rekonstrukcí a neví, jestli to do května stihne?
a on je ze Zlína přímo?
Bydlí na Družstevní Jižní Svahy a té ulici se směju, protože já bydlím taky na Družstevní
Předmět příspěvku: Re: Kolik je těch srazů bez dětí?
Napsal: čtv 03. bře 2011 0:31:03
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
já vím jen o Zlíně
a to je ten stejný, jak o něm píše kac.kaa? Protože já bych šla hlavně na ten srazík bez dětí a BEZ chlapa!!
Tak já chci bez dětí a bez chlapů, na ten se hlásím a možná budu mít i ubytování
U jednoho známýho a říkal, že kdyby spal se psem, že se v ložnici vyspí 3lidi, takže kdyby byl někdo bez úbytka, tak by to nemusel být problém.... pokud by nešel známej zrovna na noční Ale prý to není přepych, má to před rekonstrukcí a neví, jestli to do května stihne?
a on je ze Zlína přímo?
Bydlí na Družstevní
jj to by mělo být na sídlišti... jen se ptám abych věděla jak daleko je to z centra jinak je mi to jedno samozřejmě ;)
a on je ze Zlína přímo?
Bydlí na Družstevní
jj to by mělo být na sídlišti... jen se ptám abych věděla jak daleko je to z centra jinak je mi to jedno samozřejmě ;)
Tak snad se brzo vyjádří, jak to bude mít v práci, že by se tam mohli ještě 2 holky ubytovat, které netrvají na přepychu hotelové služby! Teda pokud to klapne!! Si mě tam nakonec může vzít samotnou
Předmět příspěvku: Re: Kolik je těch srazů bez dětí?
Napsal: čtv 03. bře 2011 0:38:50
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
marthy1 píše:
MarcelaK píše:
já vím jen o Zlíně
a on je ze Zlína přímo?
Bydlí na Družstevní
Tak snad se brzo vyjádří, jak to bude mít v práci, že by se tam mohli ještě 2 holky ubytovat, které netrvají na přepychu hotelové služby! Teda pokud to klapne!! Si mě tam nakonec může vzít samotnou
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru