Mě je to jedno,hlavně aby byla snídaně, já snídám jen u cizích, doma ne, tak abych z toho něco měla. Spím s Mončou, tak hlavně abychom měly soukromí Jo a taky aby to nebylo zbytečně drahý, to je jasný .)))
Mě je to jedno,hlavně aby byla snídaně, já snídám jen u cizích, doma ne, tak abych z toho něco měla. Spím s Mončou, tak hlavně abychom měly soukromí Jo a taky aby to nebylo zbytečně drahý, to je jasný .)))
Ukážu ti cestu ráááááááááájem Já jsem prskla tu dvojku,ale je mi to též šumák.. a snídaně není vůbec špatná
odhlasováno, a jen malá poznámka. Je to vše blízko od hospody, kde se bude? I když já vlastně nevím, jestli pojedu, ale chtěla bych, záleží na datu. Ale i tak jsem odhlasovala
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky víte co? pište mi sem kdo by jel, já to budu psát na začátek abych zhruba věděla ano? nehleďte zatím na datum, to ještě není jasné, ale pište jestli ano, nebo možná :-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru