Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Tak se zítra přehoupneme do března a je asi na čase něco vymyslet, zamluvit.
Děti a chlapi jsou na Vás. Já jedu s oběma určitě a doufám, že někdo s chlapem pojede taky, ať není sám.
Dávám anketku. 1. jestli jedete....to mě bude zajímát počet asi pro kolik by se hledalo ubytko. 2. termín............loni i předloni to byl konec června. Dám výběr hlasujte. 3. místo.............dám místo z loňského roku, protože je odskoušené. A i ten Olšovec http://www.olsovec.cz/ubytovani , i když jsem na něj koukala a moc mi osobně nevyhovuje rozmístění postelí (palandy). V sobotu jsem skoro hodinu hledala něco mezi Ostravou,Opavou a Brnem, ale nic mě nenapadá. Když tak pak uděláme nové ankety na místo i termín, tohle je předběžné. Jestli je vůbec zájem. Určitě půjde o termín pá-ne.
takže pokud to bude v září ale doporučuju někdy začátkem pak už je tam mrtvo a bude to na Olšovci tak dorazíme já +manžel+dvě děti ale bez ubytování máme tam chatu takže bychom nocovali tam.
Předmět příspěvku: Re: Sraz MORAVA s dětmi a chlapy
Napsal: pon 28. úno 2011 13:44:32
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
zuzinek.. píše:
takže pokud to bude v září ale doporučuju někdy začátkem pak už je tam mrtvo a bude to na Olšovci tak dorazíme já +manžel+dvě děti ale bez ubytování máme tam chatu takže bychom nocovali tam.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru