Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
za necelý měsíc holky máme srazík, tak jak se těšíte? Pomalu mi můžete nahlásit, jak budou spinkat Vaše dítka. Upozorňuju, že se sice do 3 let neplatí, ale pokud budou spát na jejich posteli, tak platí a je to za noc 220 Kč.
Bohužel už nám odpadla Zdenička, kdyby někdo chtěl, je tedy volný jeden pokoj na celý víkend.
---------------------------------------------------------------------------------------------- Příjezd v pátek okolo třetí a později Odjezd v neděli dopoledne, zhruba do té dvanácté hodiny
za necelý měsíc holky máme srazík, tak jak se těšíte? Pomalu mi můžete nahlásit, jak budou spinkat Vaše dítka. Upozorňuju, že se sice do 3 let neplatí, ale pokud budou spát na jejich posteli, tak platí a je to za noc 220 Kč.
Bohužel už nám odpadla Zdenička, kdyby někdo chtěl, je tedy volný jeden pokoj na celý víkend.
Kačí tak já bych si ten pokoj vzala pokud to půjde. Pořád uvažuji tak chlap říké at jedu na celý víkend. Tak snad bude vše v poho
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
Monulka.h píše:
kac.kaa píše:
Kačí tak já bych si ten pokoj vzala pokud to půjde. Pořád uvažuji tak chlap říké at jedu na celý víkend. Tak snad bude vše v poho
Takže si Tě píšu místo ní. Teď Ti píšu na FB, ale asi nejsi. Kdybychom se nedomluvili tam, tak mi prosím napiš.... jedeš sama s Kubíkem? Nebo i manžel? Kubík bude spinkat jak? Je zaplacena záloha 500, kdyby jsi jela sama, tak bys případně pak doplácela jen za Kubu.
V chatce budeme spolu a Lenuskou. Lenka si zabrala dolní pokoj. A my jsme měli být se Zdenčou nahoře. Předpokládám že pojedeš sama, protože jsi psala, že manža v so pracuje. Tak si beru větší pokoj nahoře. Zase na druhou stranu, protože jsi více těhu než Lenka a ještě by jsi byla s Kubíkem sama, tak nevím jak to nakonec uspořádáme.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru