Registrován: čtv 29. led 2009 9:12:49 Příspěvky: 4101 Bydliště: Brno
Já s Anetkou snad určo Jen jestli se nemýlím, bavily jsme se naposledy, že by to bylo letos 2x, ať si víc užijeme Ale asi budu ráda, když našetřím na ten jeden víkend. A místo je mě jedno.
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
holky,takže já přijedu určitě. Navrhuju poslední víkend v červnu nebo první v červenci. Což? Léskové je super, už to tam známe, myslím, že je tofajn že je to tam uzavřené a nejezdí tam auta.... a klidně můžeme napodzim i do Dešné ;)
MarcelaK píše:
holky,takže já přijedu určitě. Navrhuju poslední víkend v červnu nebo první v červenci. Což? Léskové je super, už to tam známe, myslím, že je tofajn že je to tam uzavřené a nejezdí tam auta.... a klidně můžeme napodzim i do Dešné ;)
Marcelko poslední červnový a první červencový je společný 30,6, je sobota a 1,7, neděle Jinak nám je termín jedno, zatím nemáme nic v plánu
Já se tda přimnlouvám za ten červen, babička má pak 80 na začátku července a nevím kdy bude mejdan. tak aby mi to nebylo líto, že nemůžu jet :-) A pro podzimní sraz jsem taky, i když nevím, jak to se mnou bude
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Zdenča V. píše:
MarcelaK píše:
Marcelko poslední červnový a první červencový je společný 30,6, je sobota a 1,7, neděle Jinak nám je termín jedno, zatím nemáme nic v plánu
aha, takže poslední červnový a zároveň první červencový anebo třeba předposlední červnový...datumy ještě dodáme časem, beztak je ještě brzy
Registrován: ned 15. úno 2009 20:24:58 Příspěvky: 4468 Bydliště: Hlučín
MarcelaK píše:
Zdenča V. píše:
MarcelaK píše:
aha, takže poslední červnový a zároveň první červencový anebo třeba předposlední červnový...datumy ještě dodáme časem, beztak je ještě brzy
taky bych datumy zatím nechala...ale bylo by fajn jet v tom červnu a třeba v říjnu? No uvidíme...hlavně je teď shodnout se na místě....což vypadá že nebude problém...
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru