Registrován: stř 28. led 2009 17:37:14 Příspěvky: 13266 Bydliště: Plzeňský kraj - Planá
Vítám tě u nás Mě vyšel první test pozitivní až 3 týdny po vynechání MS, ale během té doby jsem už měla příznaky těhu, jako je bolest v podbřišku, prsou... tak držim palce, aby to vyšlo
Ahoj vítám tě tu Já měla MS po 30-35 dnech a první test jsem si udělala po 30 dnech a a slaboulinká čárka tam byla A jelikož jsme se o obě miminka snažili, tak mi bylo všechno jasné Snad se brzy objeví i vám
_________________ _________________ Učitelka TV/Ze na mateřské dovolené
Tak u Honýse jsem dělala první hned ten den, kdy jsem to měla dostat a byl pozitivní a teď u žížallky jsem si ho dělala už asi týden před očekávanou MS, páč jsem tušila, že jsem v tom a lehounká čárečka tam byla, asi za tři dny jsem si dělala další a čárka byla silnější, tak to bylo jasné. Ale asi bych ho v tvém případě dělala den po očekávané MS, aby si nebyla třeba zklamaná, i když samo můžeš být těhu a stejně nemusí být ještě nic moc vidět. Je to různé.
já si dělala spoustu testů , u Renatky jsem poznala hned 3. den, co nepřišla MS, že jsem těhu, začalo mě být i špatně, ale u Karolínky to dlouho nebylo vidět, až skoro po 6 týdnech od poslední MS
_________________ url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] url=http://www.ticker.7910.org/eng][/url] _________________ Plně vytížená maminka
Ahoj vítám tě u nás bohužel neporadím já měla dosti silnou menstruaci a častou,tudíž jsem neměla ani tucha že jsem těhu k doktorovi jsem šla a byla jsem v 10tt
Tak nejdřív - vítej!!! A co se testu týče, už si to nepamatuju tak přesně, ale myslím, že u Viky (první těhu) mi vyšel až deset dní po vynechání MS. Kolik to bylo po ovu netuším, protože jsem se na tohle nikdy nějak nezaměřovala. U druhého těhu jsem hned, jak mi vynechala MS věděla, že jsem těhotná. Kontrolní test jsem si dělala až asi dvacet dní po vynechání, než jsem šla k dr.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru