Zlatíčko, moc mě to mrzí, ale asi ten oddech bude lepší, vyčistíte hlavu, kdyby to šlo, zkuste jet jen ty a tvůj muž někam na víkend bez malýho, pořádně si to užijte, na nic nemyslete, bude to tak lepší. Držím palce, ať se zadaří v tu nejvhodnější chvíli, určitě se druhého miminka dočkáš
Zlatíčko, moc mě to mrzí, ale asi ten oddech bude lepší, vyčistíte hlavu, kdyby to šlo, zkuste jet jen ty a tvůj muž někam na víkend bez malýho, pořádně si to užijte, na nic nemyslete, bude to tak lepší. Držím palce, ať se zadaří v tu nejvhodnější chvíli, určitě se druhého miminka dočkáš
Děkuji Šári! Jednou to druhý mimčo budu mít i za cenu toho, že bych měla jít na umělý. Prý jsem ještě mladá, takže mám čas
Děkuji Šári! Jednou to druhý mimčo budu mít i za cenu toho, že bych měla jít na umělý. Prý jsem ještě mladá, takže mám čas
Vím, že je to těžký, ale fakt je hrozně důležitý se na to vyprdnout, nemyslet na to, prostě si fakt dát pauzu a spát spolu jen z radosti a ne kvůli tomu, že by jako bylo mímo a ten víkend fakt doporučuju, je to hodně důležitý
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
MArti, já myslím, že méně soustředění a půjde to...vždyť se přeci můžete "snažit", aniž by to bylo plánované, prostě buď to vyjde, nebo ne..nevím proč na půl roku přestávat... Já třeba už dopředu raději počítám, že se to nemusí podařit, taky k tomu mám dispozice, věk, jen jeden vejcovod....ale asamo, že si přeji, aby se zadařilo.. Přeji to i vám, nestresovat a hezky se milovat..
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru