Ahoj tak já bych se taky oficiálně chtěla přidat ke snažilkám. Snažit jsme se začali v květnu, otěhotněla jsem hned druhý měsíc, bylo to ale zamlklé těhu a v srpnu mi dělali revizi, teď se zase snažilkujem, kašlu na 3 měsíce půstu, nechám to na přírodě....
_________________ _________________ asistentka ředitele na MD :)
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
mateska píše:
Ahoj tak já bych se taky oficiálně chtěla přidat ke snažilkám. Snažit jsme se začali v květnu, otěhotněla jsem hned druhý měsíc, bylo to ale zamlklé těhu a v srpnu mi dělali revizi, teď se zase snažilkujem, kašlu na 3 měsíce půstu, nechám to na přírodě....
Moc držím palečky, aby se povedlo brzy a bylo vše OK
Moc držím palečky, aby se povedlo brzy a bylo vše OK
děkuji
_________________ _________________ asistentka ředitele na MD :)
No, tak teda hlásím, že jsme začali... teda nevím, ale včera jsme nějak úmyslně neúmyslně nepoužili žádnou ochranu (prášky neberu už dva roky, co jsme se snažili o Viki) Pro nezasvěcené: čekala jsem na ségru, která byla na embryotransferu minulý týden. Bavila jsem se s ní o tom a říkala, že by byla ráda, kdyby "v tom" nebyla sama Tak jsem si řekla, že jsme se stejně chtěli od prosince začít snažit Viki o sourozence, tak co to odkládat. Jsem zvědavá, jak brzy a vlastně ZDA to vyjde.
No, tak teda hlásím, že jsme začali... teda nevím, ale včera jsme nějak úmyslně neúmyslně nepoužili žádnou ochranu (prášky neberu už dva roky, co jsme se snažili o Viki) Pro nezasvěcené: čekala jsem na ségru, která byla na embryotransferu minulý týden. Bavila jsem se s ní o tom a říkala, že by byla ráda, kdyby "v tom" nebyla sama Tak jsem si řekla, že jsme se stejně chtěli od prosince začít snažit Viki o sourozence, tak co to odkládat. Jsem zvědavá, jak brzy a vlastně ZDA to vyjde.
takže segře se prcek nebo prcci uchytili?? gratuluji a vá přeji ať se brzy zadaří!!!
_________________ _________________ maminka, jinak vystudovaná zdravotní sestra
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru