Tak ja jsem si test snad ani delat nemusela. Na zacatku ledna jsme si rekli, ze chcem a hned se povedlo a ja to proste tak citila. A o mesic pozdeji jsem k narozeninam od Dr.dostala prvni UTZ male tecky Ale jak ten blazinek jsem si test snad delala uz po 14dnech sexu
_________________ _________________ S laskou tvorim tenhle web
Ahojky,no já jsem si dělal test až když jsem si uvědomila,že mám 14 dní zpoždění a čárka se objevila okamžite a to silná jako Myslím si,že by se ale mohlo testovat 14 dní po té ovulce
Registrován: pát 25. čer 2010 19:59:43 Příspěvky: 180 Bydliště: Praha
Michaluška píše:
Koláčkovi píše:
Chjo, prsa citlive, zadny vytok, teplota sice porad nahore, ale tak to vypada, ze zas nic a mrcha za tri dny prijde :-(((
Nebuj...ono to přijde...tím se uklidňuji i když začínám být mírně nervozní
No, ja uz taky zacinam byt mirne nervozni...kdyz jsme se netrefili do dne D. tak jsem byla v poho, ale ted jsem si myslela, ze je to tutovka, ale zas nic asi nebude...normalni MS priznaky...ani nemam chut si delat test den predem...skoda testu :-( Ach jo, proc se nam to nedari...!
Koláčkovi píše:
Michaluška píše:
Koláčkovi píše:
Chjo, prsa citlive, zadny vytok, teplota sice porad nahore, ale tak to vypada, ze zas nic a mrcha za tri dny prijde :-(((
No, ja uz taky zacinam byt mirne nervozni...kdyz jsme se netrefili do dne D. tak jsem byla v poho, ale ted jsem si myslela, ze je to tutovka, ale zas nic asi nebude...normalni MS priznaky...ani nemam chut si delat test den predem...skoda testu :-( Ach jo, proc se nam to nedari...!
netlač na pilu, ono to příjde
_________________ _________________ v pacovním procesu
netlač na pilu, ono to příjde
Tak tak ... no ... lehce se řekne,hůř dělá Já zase špiním téměř dva týdny před MS...takže zřejmě taky nic ... je to osud,ještě je asi na druhýho raubíře brzo.Někdo to se mnou myslí dobře
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru