Tak já jsem nevolnosti neměla ani u jednoho těhu. Máš podezření?
Snažíme se už dlouho, před nedávnem jsem se přihlásila jako ofiko snažilka, doktor mi předepsal prášky, aby to šlo líp, tak doufám, že se zadaří aspoň do konce roku No, ale prostě každou změnu na sobě pozoruju... už mi z toho hrabe
To já vím Marti, že se snažíte. Ale myslela, že se UŽ podařilo
To ne, zatím mám ještě čas, abych zjistila, že se zadařilo, jen sonduju, komu kdy začlo být špatně, ale asi to moje dnešní nevolno je z nevyspání
Marti mě začlo být blbě jak začlo tlouct v tom 6tt a po bych řekla, že je moc brzo na nějakej 1. den
Já se ptám jen tak orientačně... Sice mi dnes není 2x nejlíp, ale je mi jasný, že i kdyby se zadařilo, že by mi tak brzo špatně nebylo.. ale ta naděje tady je Ale spíš je to z nevyspání, jak byl malej pořád vzhůru a poplakával.
a byli jste na tom ultrazvuku už? tak doufám, že ti je špatně z
Byla jsem tam ve středu, v pátek, dneska tam jdu taky... Zatím jsem neměla správnou velikost, takže možná dnes by to mohlo už být?
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
Marti mě začlo být blbě jak začlo tlouct v tom 6tt a po bych řekla, že je moc brzo na nějakej 1. den
Já se ptám jen tak orientačně... Sice mi dnes není 2x nejlíp, ale je mi jasný, že i kdyby se zadařilo, že by mi tak brzo špatně nebylo.. ale ta naděje tady je Ale spíš je to z nevyspání, jak byl malej pořád vzhůru a poplakával.
Byla jsem tam ve středu, v pátek, dneska tam jdu taky... Zatím jsem neměla správnou velikost, takže možná dnes by to mohlo už být?
tak pak písni jak jsi dopadla, držím palečky
Jeslti bude správná velikost, tak mi jen píchne injekci a nic víc se dít nebude Takže možná zase ve středu budu muset dojít a výsledek stejně záleží na tom, zda budou budoucí miminka dost akční a to zjistím asi až za 14dní
S Fifíkem ve 4.týdnu a s jeníčkem v 7.tt.....a fakt jsem si užila!
A s holčičkou? Děkuji za odpověď, ty jsi zatím na 1.místě s časem, ale stejně mám pořád času dost. Tak to je mi blbě asi jen tak, aby mi nebylo zas moc dobře
S holčičkou snad nevolnosti nebudou, to bylo fakt neúnosné, když jsem u Fildy blinkala 25krát za den...u Jeníka už to bylo trošku lepší, to mi blbě bylo, ale zvracela jsem málo..ale že jsem těhotná, jsem poznala už 2 dny po oplození, protože jsem cítila dělohu při každém kroku..takové zvláštní. Přeju ti, aby to konečně vyšlo!
Naposledy upravil červík dne pon 20. zář 2010 12:57:36, celkově upraveno 1
S Fifíkem ve 4.týdnu a s jeníčkem v 7.tt.....a fakt jsem si užila!
A s holčičkou? Děkuji za odpověď, ty jsi zatím na 1.místě s časem, ale stejně mám pořád času dost. Tak to je mi blbě asi jen tak, aby mi nebylo zas moc dobře
S holčičkou snad nevolnosti nebudou, to bylo fakt neúnosné, když jsem u Fildy blinkala 25krát za den...u jeníka už to bylo troěšku lepší, to mi blbě bylo, ale zvracela jsem málo..ale že jsem těhotná, jsem poznala už 2 dny po oplození, protože jsem cítila dělohu při každém kroku..takové zvláštní. Přeju ti, aby to konečně vyšlo!
Páni, to se někdo má, že to pozná i bez testů Snad to vyjde letos, když ne, tak příští rok si dáme pauzu...
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
marthy1 píše:
gabula píše:
tak pak písni jak jsi dopadla, držím palečky
Jeslti bude správná velikost, tak mi jen píchne injekci a nic víc se dít nebude Takže možná zase ve středu budu muset dojít a výsledek stejně záleží na tom, zda budou budoucí miminka dost akční a to zjistím asi až za 14dní
ajo vlastně, to ti píchne jen injekci, no to nevadí, tak napíšeš jaká byla
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru