šla bych na kontrolu, jestli odešlo vše a je vše čisté, aby si nemusela třeba ještě na vyčištění - kvůli zánětu a pokud odejde vše samo a bude vše ok, tak bych se snažila hned.
Ahoj, tak se vám hlásím jak jsem slíbila... jsem doma ale ne z nemocnice ale veteriny... Feňulka mě začala rodit v 6 hodin ráno - odtekla voda... za 2 hod stahy... no nezvládla to a ani nemohla. Pejsek měl skoro kilo ( běžne mezi 400-550g) nadokázala ho vytlačit... veterinář ho vytáhnul mrtvého. Pozitivum na tom je, že ji aspoň nemusel řezat... Tak jsme to obrečeli nejvíc Markétka a jsem nějak KO .... sama se sebou jsem samozřejmě nestihla tak musím počkat do úterka ... ale už se mě to zastavilo... ráno ještě trochu a teď jen malilinké špinění.... ale v to úterý na sono zajdu pro jistotu. Ach jo mě se nedaří
Předmět příspěvku: Re: Tak jo a už ne a já nevím co stím
Napsal: pát 25. bře 2011 16:53:54
Registrován: sob 31. led 2009 15:54:47 Příspěvky: 5355 Bydliště: Moravská Třebová
Marketa píše:
Ahoj, tak se vám hlásím jak jsem slíbila... jsem doma ale ne z nemocnice ale veteriny... Feňulka mě začala rodit v 6 hodin ráno - odtekla voda... za 2 hod stahy... no nezvládla to a ani nemohla. Pejsek měl skoro kilo ( běžne mezi 400-550g) nadokázala ho vytlačit... veterinář ho vytáhnul mrtvého. Pozitivum na tom je, že ji aspoň nemusel řezat... Tak jsme to obrečeli nejvíc Markétka a jsem nějak KO .... sama se sebou jsem samozřejmě nestihla tak musím počkat do úterka ... ale už se mě to zastavilo... ráno ještě trochu a teď jen malilinké špinění.... ale v to úterý na sono zajdu pro jistotu. Ach jo mě se nedaří
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru