Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Wikina píše:
no Marcí, já se Štěpou ořvala asi dvoje menzes a pak jsem si myslela, že zase menzes a řvala jsem už dopředu a nakonec jsem byla těhotná a s Barunkou, to mi bylo jasný hned, jak to Jindrous nestih....ale jistá jsem si byla asi po dvou týdnech, kdy mi bylo už zle
něco takového prožívám tedy...ne že bych řvala, možná tak radostí.... je mi zle, píchá mě v podbřišku a možná je to nakonec jenom vsugerovaný
U Kuby jsem si myslela že i když tam je slabá čárka že to je negativní, měla jsem pocit že to hned napoprvé nemůže vyjít. U Filipa jsem po půl roce snažení ani nedoufala a když jsem si jebn tak ze srandy udělala v den očekávání test tak jsem jenom nevěřícně kroutila hlavou. Marci moc Ti pžeju at Ti to vyjde.
_________________ _________________ Prodavačka ale momentálně ta nejvíc milující maminečka
Registrován: čtv 29. led 2009 0:30:57 Příspěvky: 17079 Bydliště: Zlín
Monulka.h píše:
U Kuby jsem si myslela že i když tam je slabá čárka že to je negativní, měla jsem pocit že to hned napoprvé nemůže vyjít. U Filipa jsem po půl roce snažení ani nedoufala a když jsem si jebn tak ze srandy udělala v den očekávání test tak jsem jenom nevěřícně kroutila hlavou. Marci moc Ti pžeju at Ti to vyjde.
Mony děkuju, zatím to nevyšlo, tak budem zkoušet dál
Registrován: sob 31. led 2009 22:24:24 Příspěvky: 11017 Bydliště: Nová Paka
MarcelaK píše:
Monulka.h píše:
Mony děkuju, zatím to nevyšlo, tak budem zkoušet dál
Ať se bry zadaří
_________________ _________________ Doma,se svým raubířkem:-)
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru