[phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /viewtopic.php on line 1446: Undefined index: occ [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3764: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3766: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3767: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) [phpBB Debug] PHP Notice: in file /includes/functions.php on line 3768: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /includes/functions.php:3168) e-tehotenstvi.cz - diskuzní forum, rady a poznatky pro všechny těhotné, fotogalerie, bazar • Zobrazit téma - SNAŽILKY 2009
Marti nezlob se ale aspon neco dodrzujte. Pravidla plati pro vsechny a ty jsi moderator a mas jit prikladem. Takze se to presune aspon do pokec a zabava, kdyz uz ne do snazilkovani. Vzdyt to s KOJENCEM nema zatim nic spolecneho
Ahoj Martii, já bych se chtěla začít snažit, až si postavíme svoje bydleníčko a budou souhlasit moje dvě lásenky... ale vidím snažení až tak v roce 2010
taky budeme stavět, jen nevím kdy a za co kdybych na to měla čekat, mohla bych taky mít důchodový věk takže uvidíme
_________________ Martii a Adii _________________ bobíškovo mamíšek :)
Marti nezlob se ale aspon neco dodrzujte. Pravidla plati pro vsechny a ty jsi moderator a mas jit prikladem. Takze se to presune aspon do pokec a zabava, kdyz uz ne do snazilkovani. Vzdyt to s KOJENCEM nema zatim nic spolecneho
bylo to moje téma a v pokec a zábava s tím nic nezmůžu a neudělám, teď už to dej klidně do snažilek..
bylo to moje téma a v pokec a zábava s tím nic nezmůžu a neudělám, teď už to dej klidně do snažilek..
A proc bys s tim nic neudelala? Vzdyt sve tema muzes upravovat. Das upravit a pozmenis a dopises co je treba
Ahoj Martii, já bych se chtěla začít snažit, až si postavíme svoje bydleníčko a budou souhlasit moje dvě lásenky... ale vidím snažení až tak v roce 2010
taky budeme stavět, jen nevím kdy a za co kdybych na to měla čekat, mohla bych taky mít důchodový věk takže uvidíme
my to máme jednodušší, mamča kupuje domeček s obr pozemkem a část chce napsat na mě, tak si tam postavíme něco malého. Bydlíme v podnájmu a měsíčně nás to vyjde na cca 8000.- takže když si vezmeme půjčku, budeme platit skoro to samý, ale budeme ve svým. Nechci stavět žádnou vilu
_________________ _________________ Starám se o Kristýnku a svého miláčka
my to máme jednodušší, mamča kupuje domeček s obr pozemkem a část chce napsat na mě, tak si tam postavíme něco malého. Bydlíme v podnájmu a měsíčně nás to vyjde na cca 8000.- takže když si vezmeme půjčku, budeme platit skoro to samý, ale budeme ve svým. Nechci stavět žádnou vilu
my koupili pozemek a teď musíme vydělat na domeček taky jen takový malý, projekt je hotový a teď čekáme na stavební povolení
Registrován: stř 28. led 2009 19:39:15 Příspěvky: 4579 Bydliště: Plzeň jih
Marti sebralas mi nápad, chtěla jsem se do toho pustit až tu nás snažilek bude trošku víc Ale tak jsi tu častěji, tak ti to ráda přenechám, díky že ses toho chytla. Já jsem snažilkou od listopadu 2008
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru