Marti, šlo to jednou, půjde to i podruhý, choď sem, určitě bys nám chyběla.Dejte si pauzu a pak to třeba klapne dřív než si pomyslíte
Děkuji Renčo, chodit sem určitě nepřestanu
a když napíšu fakt popravdě, tak mě to někdy taky už štve-každý je snad těhotný nebo má miminko a já už nebudu , je to asi zvláštní a nebo jsem prdlá.do dalšího dítěte bych nešla ani náhodou, už mě občas se*ou i ty děti co už mám
Marti, to mě mrzí, ale uvidíš, když se na to nebudete tak upínat a myslet na jiný věci, tak to půjde ani nebudeš vědět jak. Držím palečky, ať se zadaří co nejdříve!
Registrován: čtv 29. led 2009 15:05:02 Příspěvky: 2249 Bydliště: Koprivnice
Mathy to je mi lito a uvidis ze se vam brzo zadari...neni to spis psychicky blok? myslim tim ze na to moooc myslis...ja to tak mela 5 mesicu myslela po kazdem sexu jen na to at uz to tam je a dokonce delala i stojky, at to tam chvili zustane:-) a pak 6. mesic jsem si rekla dost, zacala jsem myslet na vanoce ( byl to v prosinci ) a na to ze se vratim do prace v lete a sup v prosinci jsem zapadla. prestan na to tak myslet, a upinat se jen na tehu. vim ze se to tezko rika ale mluvim z vlastni zkusenosti. drzim palecky
_________________ Drive Project Coordinator, ted na materske dovolene a zamestnava me naplno muj syn Ondrášek:-)
to mě mrzí že se vám mimi nedaří.Ale nevěš hlavu jste mladý a je to prostě příroda čím víc chceš tím víc to nejde znám z vlastní zkušenosti, takže určitě se jenou zadaří .Nemyslete na to nechte to teď plava a soustřeďte se sami na sebe ono to přijde
Registrován: sob 14. úno 2009 20:27:53 Příspěvky: 5089 Bydliště: Vysočina
Moc mě to mrzí kotě moje..... určitě to bude dobrý... odpočineš si, začneš myslet na něco jiného... za chvíli vánoce, tak si je užiješ s prďolkou (já se už mega těším)..... myslím na tebe
_________________ IKA _________________ asistentka ředitele a nyní asistentka Amálky a Káji
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru