s vama vsema :D prestala sem brat prasky a i kdyz sem rikala ze budem provozovat chraneny tak si rikam ze bych se pridala k vam.... jj ja vim ze uz sem tu byla zapsana driv jako snazilka ale pak sme to s chlapem odlozili kvuli financim.... i kdyz ted na tom nejsme o nic lip tak muz rikal na co se chranit.. tak nefim nefim... je vas tu ted tolik ze bych se nakazila :Dale musim otehu az po svatbe nebo pred a hned se za cerstva vdavat - jak mam uply saty tak bych byla nas.... kdyby mi nebyly...
:!k řekni mamince, ať ti tam nechá raději rezervu, kdyby musela přešívat . Jinak gratuluju k rozhodnutí ..
co ja ale chlap :D i kdyz se tvaril ze nevadi ale i tak.. mam z toho vitr chtela bych mimi ale nevim zda bych to psychicky davala - staci mi to jedno a pes
ale, na tobě to stejně půjde vidět až tak v 15 tt. a to jsou 3 měsíce, to už snad budeš dávno vdaná, né?
no já bych si nebyla tak jistá..na mně to poznali někdy kolem 7 týdne (měla jsem dost nafouklé břicho a poskočila mi prsa ), to jsem ještě ani já nevěděla, že jsem těhule (zjistila jsem to 8+3)
ale, na tobě to stejně půjde vidět až tak v 15 tt. a to jsou 3 měsíce, to už snad budeš dávno vdaná, né?
no já bych si nebyla tak jistá..na mně to poznali někdy kolem 7 týdne (měla jsem dost nafouklé břicho a poskočila mi prsa ), to jsem ještě ani já nevěděla, že jsem těhule (zjistila jsem to 8+3)
no vlastně máš pravdu... na hoooodně štíhlých to jde vidět hned. Já jsem u Vikči byla do 20 tt tajná, pak bříško vyskočilo teda hrozným způsobem.
no to nevim nevim ale snad se to nejak zfoukne co nejdriv kdyz uz tak uz a nebo az na jare co z toho nesem odvarena - kdyz by se to zvladlo co nejdriv tak tim driv se mala osvoji ale hold penizky chybyi no.... jinak na me tehu pupik byl videt uz ve 12tt a to byl uz takovej hezkej mazlik :D mela sem to jak Dasi
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru