po 21 měsících bez HA a pár měsících s pomocí Dr. jsem se domluvili s chlapem a následně i s doktorem, že se snažením přestáváme. Dáme si pauzu aspoň na půl roku. Je to na palici, po každém sexu jsem si říkala, že už to snad vyšlo, ale nic.. Včera byl poslední den, ale i chlap byl na nervy, takže to nešlo, ani dnes ráno to nešlo, takže je prostě konec.. Na začátku roku jsem každý vaše oznámení o těhu a každou mou MS obrečela, postupně jsem k tomu otupěla, i když mě to mrzelo, ale už jsem brečet nemohla. Chtěla jsem sem přestat chodit, ale copak bych mohla být bez vás, vašich příspěvků a těchto stránek? Takže tu budu pořád :) No, nějak to bolí, ale život je už takový
jejej, to mě mrzí, lae třeba se to zrovna teď podaří, když to vypustíš z hlavy s tim, že budete zkoušet za půl roku. Moc držim palce, tohle je tak blbý, že to člověk neovlivní.
jejej, to mě mrzí, lae třeba se to zrovna teď podaří, když to vypustíš z hlavy s tim, že budete zkoušet za půl roku. Moc držim palce, tohle je tak blbý, že to člověk neovlivní.
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru