Ahoj všichni, v prosinci jsem musela na potrat, protože se mimi přestalo vyvíjet. Nyní mám 7 týdnů po potratu, byla jsem na kontrole po šestinedělí a doktor říkal, že už stačí tak jedna menstruace a můžeme se snažit znovu. Doktor, který mně potrat dělal zase říkal, že bych měla čekat tak 3-6 měsíců po potratu. Miminko moc chceme, ale teď jsem trochu zmatená, jestli teda ještě čekat nebo ne. Nemáte s tím někdo zkušenosti, jak dlouho jste čekali? Díky moc za odpověď.
Ahoj Zdeni, vítám tě tu Každá maminka se po takové záležitosti cítí jinak.. a každý doktor poradí jinak,ale myslím,že po další menzes už můžete zkoušet... mám v okolí pár mamin,co to měly podobně a ta zlatá střední cesta dva až tři měsíce je myslím akorát.. držím pěstičky
Ahoj, každý lékař říká něco jiného. Ale myslím, že tvůj gynekolog tě zná lépe. Já potratila v 17tt na začátku března 2008 a ke konci června 2008 jsem otěhotně.Takže proběhly asi 2 menstruace. Hodně štěstí
ahoj tak nám se mimi taky přestalo vyvíjet a přišli jsme o něj(listopadu 2007), taky mi dr. vnemocnici říkal že máme počkat 3-6měsíců a pro mě se to zdálo teda nekonečně dlouho, ale můje dr. na gynekologii řekla počkat tak 3měsíce ale známá která dělá na gyncentru pro neplodnost mi poradila že po šestinedělí se můžeme hned začít snažit, že tělo je jak pohnojené a prý se většinou hned zadaří a tak jsme hned po první MS začli a hned se zadařilo (leden 2008). takže přeji hdoěn štěstíčka a ať se brzičko zadařííí
Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků
Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru Nemůžete odpovídat v tomto fóru Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru